20091220

things changed.

aku sedang dalam proses MENCUBA untuk berubah. dari segi apa pon.penampilan, bertutur kata, aktivti harian,dan lain lain. jadi jangan lah kalian pelik dan hairan kalau nampak aku berhijab sekarang. ya, mungkin nampak mcm aku ingin merubah secara drastik.tapi tidak. aku pasang niat nak berhijab nie since sem akhir foundation aritu lagi.cuma masa tu aku kurang keyakinan, buat masa masa sekrang ini, aku cuba utuk berhijab apabila ke kelas. kalau nak keluar lepak tu, aku tak sedia lagi.taw taw jelah mulut aku nie, kalau dah start berborak, gelak pown da mcm langsuir. hahahaha. tunggulah. slow slow. bende paling sakit yang kita kena buat kan berubah.buatpa aku nak menipu, kalau aku mmg tak redi nak buat bende tu kan. nanti mulalah mulut2 puaka mengata aku sana sini. tambah dosa kalian pula.aku pula dapat pahala kering kan.jadi, matematiknya disini, aku berharap kalian paham. proses ingin merubah itu satu proses yang sgt perit bagi setiap manusia. sama juga macam kita nak admit sesuatu kesalahan yang kita buat. boleh kira la bape kerat je orang yang boleh admit salah diorang senang2 je mcm tu kan.harap sgt kalian paham. jangan lah kata mcm2. kalian kene paham ya, perubahan secara total memerlukan masa yang panjang bagi aku yang banyak melakukan kesalahan ni.

*senyum*

kalian juga kena paham, aku hanya MENCUBA
and the rest i leave it to ALLAH.
Hanya Dia yang menentukan nasib aku, aku hanya mampu mencuba.
wish me luck guys :)

harap harap perasaan sayu dan sedar aku ini tidak hilang lagi seperti dulu, HARAP :)

xoxo everyone,
jaja karen OO


2 comments:

f.a.r.a.h said...

kawan kau support kau. no worries sayang

jaja karen said...

thanks sayang :)