20091228

things yeah yeah yeahs.

everytime aku pegi either pegi gig or concert, all these things selalu terjadi , adakah ia satu kebetulan atau gurauan ? ;

  • aku mesti kenal dengan grup of gangs yang sangatlah happening. sampai rase mcm pergh kenal macam dah setahun, borak mcam selalu lepak sama2, padahal x smpai 24 jam pon kenal. this one aku suka gila ok!
  • seken, dalam grup of gangs yang aku kenal tu, mesti ada kembar lelaki. damn. da memang kene badi ke ape aku neh.kalau boleh nak mengelak gila wey kenal kembar ni. tapi this new one kembar yang aku kenal ni, baru betul2 mosher. superb beb dorg dua ni moshing. sampai aku sekalu addict tgok dorang. and one more thing, dorang sgt lah polite layan perempuan.cool.boleh lah lepak lagi kan.
  • hah. yang ni aku tataw nak komen apa. masa indie fest haritu, bazli yang tegur aku, 'eh u ada mys kan? u jaja karen kan?'. and aku rasa mcm . duhh. muka aku bersepah sgt ke hape.rtw nie pulak. si syazwan basri pulak yang aku jumpa. masa tuh teman mia beli tiket.skrip dia lebih kurang je mcm si bazli tu. dan terima kasih kepada kawan kawan aku yang membahan aku 'wooo gila la jaja femes". kepala hotak anda. malu segan weyh orang tegur cmtu.
  • setiap kali pegi concert, yang cedera kat badan aku ni mst part ibu jari kaki. damn lah. lpas nie aku nak pakai boot budak skin head tu. senang sikit nak avoid sepakan orang kan?
  • dan buat kali keduanya aku terlepas performance otherside orchestra. bagus lah. semakin sangap la aku lepas nie.
  • tapi ada sikit kelainan kat rtw, aku rase mcm tgah undercover. lari dari orang. ahha. wanted gila kan. last last. tak dapek jugak. rtw taon nie aku rasa macam aku ronaldo dicaprio dalam cite "CATCH ME IF YOU CAN''. PEEWIT~
closing performance both concert macam haram.




jum follow aku pegi JB nu year nie. wuhuuuuuu~

2 comments:

syaf said...

wahh...happening r ko..
aku ni tiap kali member2 ajak g gig tamie tuh lah ade hal...x sempat aku nk pegi lagi mane2 gigi...teringin gak doe....

jaja karen said...

tade la . biase2 je. jum la gerak sama2. kau keje kan. mesti la busy kan. hehe