20100101

bila,

Bila aku rapat dengan seseorang. Aku cepat beri attention ; wah sudah cukup bukti aku caring kan? Kalau boleh, dia makan apa hari hari pon aku nak tahu. Dia dengan sapa pon aku nak tahu.Dia tidur pukul berapa pon aku nak tahu. Apa? Kau takda duit. Masa tu jugak lah keping keping kau kasi. Mungkin sudah kena badi or spell or something. Sigh. Tapi. Aku akan rasa macam sial. Sebab bila aku dah-ada-rasa-x-nak-amek tahu. Aku akan layan dia dia semua itu macam haram. Kalau buleh list friend aku pon aku mahu delete. Kenapa ya? Aku tiada rasa di tengah tengah which means, aku akan jadi lembut gila, pergh macam dia bf aku sampai syurga, ; atau aku jadi jahat gila ; kalau boleh kereta dia pon aku nak bakar. Dan aku rasa puas. Mungkin aku ada split personality ; dimana bende ni akan ada pada dia dia yang mix. Ok. Cukup poyo.Dengan ini aku mahu kata. Aku pandang cinta itu macam dah tak wujud pon dalam dunia.Jangan mudah jatuh cinta. Dengan itu malanglah mereka semua itu.Maaf "korang". Kesian aku pada dia.

2 comments:

eijaBEBEH said...

hidup mmg ssh.kalau boleh smua mcm sial.tp kdg2 tak mampu buat ap2, mgkin 20 bru permulaan untuk betulkan keadaan?

jaja karen said...

keadaan amat susah nak diperbetulkan. kalau pelakon itu suma bertuhankan hati kejam.