20100112

ini fakta bukan auta yaw!


kelas agama harini habis tanpa presentation , ustaz zul mcm taw taw je aku ni nebes yang teramat sgt kalau bab2 present ni. haha.. quiz tadi. mcm biasalah. aku dengan dua mangkuk farah tu, bekerjasama mendapatkan jawapan yang terbaik. haha. padahal ustaz dah berbuih mulut sound jangan meniru. tuu la orang study kau gosip kan jaja! haha.padan muka. so gap next class sgtlah byak. masb tutor sejam. haih apahal la sejam jek. malas tul nak pegi. balik ilmu je da dapat berita panas. fuck betul. asal suma org nak ckp aku mengundang la. ape la. padahal aku xde buat pape pown. bende takde point nak point aku,patu nak point aku dengan point yang sgtlah lame. haha. loser lah korang. sumpah. takpe2. jaja chill jaja. sorry la teroutspoken la skit arinie. ye ah. dah kalao aku diam asek kene pijak je. mmg tak ah kan. so balik bilik. lepak sorang2 ni sgtlah bosan . asal masuk rumah baru je. mesti dapat rumah mcm duduk sorang2. padahal. 4 kepala dalam rumah ni. semalam jumpa dengan housmate aku yang duduk bilik seken tu. borak mcm dah setahun x jumpa. padahal satu rumah. haha.susah oo nak jumpa dorang~.sebulan sekali kot.wowowo.arini nak mencapap skit, so nak cite sal diri sendiri. kalau korang taknak bace. pi main jauh jauh.. hahahahaha.

  1. nama aku siti hajar. asal siti hajar? taktaw . mak aku cakap nama ni abah aku yang kasi. yang aku peliknye asal nama aku sorang je ade siti? asal kakak aku takde? mungkin aku istimewa di hati abah aku. heee. mungkin sebab abah aku suka siti hajar sebelah rumah dia dulu. mungkin la. nama siti hajar juga dikenali sbg nama bonda Nabi Ismail.sseee. dari kecik agy aku mmg baik. ehhe.:P
  2. known as aja, adik , in her home. jaja budak2 mys dgn fb je panggil. dgn bdak2 uniten. cikgu aku masa form 3 dulu panggil aku siti. perghh. terdiam aku dalam kelas. tak macho la panggil aku siti. kan kan kan. farah suka panggil aku cino. kakak aku panggil aku sepet. damn y'all! jaja karen zzzz~
  3. aku sangatlah fobia dengan binatang yang digelar ular. sumpah weyh. kalau aku nampak dari jauh pown, aku dah menjerit2 macam org kene sawan. sumpah. jangan ah prank aku dengan binatang takde kaki tu doe.groosssss. pernah satu kali kucing aku nak kene bisa dengan ular ni. aku takdapek nak tolong. dah lah aku sayang kucing tuu.siries. yang aku taw aku nangis atas katil and jerit2 je time tu. sib bek ade kakak aku selamatkan kucing aku. tapi agak malang jugak la aku masa tu. free2 dapat kene lempang kakak aku. sebabnye aku nangis depan dia teruk sgt sbab kucing tu ah,. hahaha. byk lagi la kenangan pahit aku dengan binatang suka tukar kulit ni. nak cite tp meremang dah bulu roma ni. teringat ekor dia yang geli2 tu.. eee~!!
  4. asam. makanan ringan favourite family aku. and aku sendiri. entah la. maybe aku follow abah aku kot suka bende ni. asam fav abah aku, yang mcm prune tu, tp kering skit. salu ade kat 7E. kalau trip g mana2 . kalau singgah petronas mesti beli. sumpah addict kot kitorang. suma suka makan asam. mak aku pown salu buat jeruk sendiri.haha. kalau lepas makan nasi , mst aku rase macam nak makan asam. dia lebih kurang mcm rutin harian lelaki la, lepas makan nasi jek, sapkok kan. lebih kurang cmtu la. kalau sape2 yang salu lepak ngn aku,mesti pasan aku salu makan asam. haha. nak berak pon senang wey !! haha
  5. sangatlah rapat dengan abah aku. siries. aku penah nangis sebab rindu dekat dia. nagis sorang2 dalam bilik. maybe sebab aku kasar skit perangai than kakak2 aku.so macam abah aku paham la banyak perangai aku kan. hehe. best doe rapat dgn abah ni. nak buat ape2 pown senang. kadang2 mak aku panas je cadangan dia ditolak. cadangan aku diterima. hahahahaha. :p.aku kalau boleh nak cari future bf yang boleh ngam ngn abah aku. ape2 senang nak kauntim kan. hehe.lagi2 aku anak bongsu ! huhu
  6. secara jujurnya, aku taminat sgt IT! aku nak sgt sgt sgt amek Law. nak jadi lawyer. sumpah aku minat.lepas spm aku penat tgu tawaran ipta nak amek law. last2 dapat business. pergh. memang turn off betul aku. kakak2 aku suma da amek business. xkan aku nak tambah lagi koleksi graduan business kat uma aku kan? last3 masuk la jugak uniten yang mahal nak mampos nie.and alhamdullillah, dah start sem first degree :). wish me luck guys!=)
  7. "aku ingat kau sombong doe", "sumpah muka kau kerek gila kot time first time jumpa haritu" . "jaja kerek". hahah . cm tu lah ayat2 membe3 aku bila dah kenal aku ngn cite balik first impression.haha. dorg ckp la aku sombong. padahal x kot. aku sombong dgn org yang sombong nak aku jee. jgn judge pada muka depan je bai. hehehe.
  8. gig. tempat aku lepas perasaan. tempat aku jumpa membe2 baru. tempat aku enjoy. tempat aku lepas strees . tempat aku buang masa dgn membe. tmpat aku rasa. this is me! =).
  9. senang melting dgn lelaki yang kurus. pergh cair2. kurus tinggi memang idaman i lah y'all =)
  10. i can be sooo silentttttttt. smpai org akan ckp. asal kau ni ja? diam je. blur je. kau tak mcm ni doh!! haha. apa salahnya
  11. sumpah kalau aku period , jangan buat lawak bodoh dpan aku,haritu kat Ym dah dua orang kena delete dengan aku kat Ym. bodo pg mintak kapel kat Ym. ingat aku budak skola ke ape.
  12. yes, kadang2 aku hypocrite. aku rase sume orang pown mcm tu.mana ade org tak hipokrit kan?
  13. aku cukup pantang bende lembab. haha. sebab aku taksuka menunggu. aku akan call orang tu smpai dia ade depan mata. ingat aku penunggu ke ape nak menunngu2 nie.
  14. nisbah membe laki ngn pompuan aku bersamaan 10 ; 1
  15. aku cuukup benci pompuan mengade !! damn. pegi mati la weyyy. nak kasa sket da nangis. haih.
  16. aku tasuka panggilan "abang" digunakan dalam kes kes percintaan. sumpah geli. aku akan panggil abang kalau org tu betul2 tua dri aku. sumpah geli. lagi satu. "cayang ayang" ape jadah sume tu la. rempit sgt la sial. geli makk.hubby mama la ape la. asal tak panggil mak bapak ke. abah umi ke. hish~
  17. pink and black and white. 3 colour ni kire wajib la kalau nak beli pape.
  18. aku xleyh kalau x on9 fb sehari. rasa mcm things get undone. mula la terbayang2 komen bahan2 membe kan.haha
  19. aku turn off kalau makanan yang aku makan tu shud be spicy, tapi tak. mmg turn off gile. sumpah.
  20. aku tahu. ramai ckp aku jahat. tp every sem, ade je yang envy ngn aku. point aku dengan bende bodoh n sangat lame pulak tuu. so, aku masih yang terbaik! hahahaa :p. loser sungguh korang kan.
  21. masa kecik aku sgt nakal. kain langsir mak aku penah jadi mcm haram. sebab aku pg gunting. smpai mak aku ckp. kau nak jadi tukang jahit ke ape ja. byk lagi la barang aku jahanamkan. smpai bende aku tak buat pon. mak aku mark aku dulu. damn! haha
  22. aku cepat menangis kalau tgok filem yasmin ahmad.
  23. pena crush dengan vocalis maroon 5. sumpahmenyesal. haha
  24. aku tak sepet ! aku tak sepet ! arghhhhhhhh
  25. kalau aku tensen, aku dga lagu2 hc yang gile babi bising. lagu fav-naratu-pukimak!
  26. tak suka club. dan menyesal pernah pg kesana. TQ.
  27. currently, im craving for macbeth and g shock !!=) someone please???
  28. this 30th january, im going to be 20 ! dah tua mak nyah!.
  29. mostly kawan kawan aku suma anak sulung. !!=) even aku anak bongsu, aku suka je dorang.
  30. deathly allergic! helpp meeeee plisssssssss.
tu je kot. bai bai.

6 comments:

farrah said...

heh. aku rase macam aku pon ade post fact pasal aku sendiri. haha. kau ular, aku lipas.

tp kan babe, bapak la contrast kiter dowh!

jaja karen said...

hahahaha aku bnci lipas. sumpah !! haha


kite kan compliment each other. haha

alif @ mrtoyol said...

weh!aku jmpe kau 1st time..bukan kau kene bahan ke?hahahahaha....waaaa....30 january?pergh..x lame ag!ready dan standby untuk di prank kan!

-mistakolep

nand nasyari said...

jaja..jaja... ;D
hak3..

jaja karen said...

hahahah damn kau alipppp!!! jgn nak prank sgt aaa, hahah

jaja karen said...

nand nand,, hahahaha