20100201

mysuper duper happy birthday! :D










Whoot Whoot. Alhamdulillah, dah 2o tahun aku hidup.dah pelbagai transformasi aku hadapi dan Alhamdulillah lagi kepadaNYA kerna bagi aku kekuatan dan kesempatan untuk terus hidup , hidup , dan hidup walaupun kadangkala macam macam sial dan jahanam punya orang aku jumpa selama 2o tahun aku hidup ni.Alhamdulillah aku masih ada kekuatan nak senyum, nak ketawa, nak belajar dan nak membanggakan mama&abah aku setiap hari. And hell yeah, my 2oth birthday is the best birthday i've ever had! :) *senyum sampai telinga ye kawan kawan*.Moga Tuhan beri aku lebih lebih lagi kekuatan untuk menempuhi dunia yang penuh pancaroba ni. ;). dan semoga umo aku yang dah 20 ni, membuatkan aku lebih,bijak, kaya, feminin , dan sejati. WAHHH.semoga aku dapat afwan ensem HUHU.


Aku ingin mengucapkan terima kasih dan sayang-awak-sangat2 kepada semua yang ingat kat aku dan wish birthday aku walaupun ada sesetengah tuh perlu diingatkan tapi aku takesah sebab aku pun bukan ingat sangat tarikh2 birthday orang lain haha. So, aku ingin me-list-kan nama2 yang telah mengucapkan selamat-hari-jadi-jaja sebagai tanda ke-terharu-an aku terhadap anda.Walaupun ada yang dah-dua-hari lepas birthday aku baru depa nak wish. takpa. aku terima :D. Birthday aku masa aku 20 tahun ni lah sumpah ramai gila yang wish. I LOIIIKE BEBEH! and satu peringatan , bukan dah TUA kawan kawan tapi MATANG doh. HUHU


Ayahanda Baharin bin Junid | Bonda Suri
Adinda Nazirah | Adinda Norashikin

alexis chem valery | Baby Nabila | Pija Azhar
Apex Shahriman | Jacqueline Handrick
Nevy Rahmi Nurjana | Jijol blast
Mirul | Farah zaihan | Amy
Mok susaiput | Ira | Wardah
Faez | Haziq ajiq | Opie
Farrah aien | Celine Belli | Taan Kachak
Sodox kaled | Jude ixud | Chapek | Azre mohd ismail
Nic chomark | Anod | Mohd norfitri(rex) | Ariff rosman
Afiq benzema (panjang) | Saiful apple| Fizzy load
Shakir cino | Fadzwan nordzi | Raizad japar | Sebe buzz
Amyrr aryff | Nazrin shah | Edd |Kuna
Marliaayayya | Afiq lah(froggie) | Happ
Ernie | Ahmad sukri hamzah | Tishka
Aina alia rahim | Alea sutan | Suhaida
Ainatul mardhiah | Azri rotten | Razaleigh bin musa
Eddy latatongga | Mama miaaaaaaa| Enna oh
Sarah shinoda | Noah | Siti Amanda | Hairee Hassan
Lepuk yem | Ellefaediano | Kai hary
Ahzim adam kho | Nor muhammad kamil | Wan aswad
Redz der tsar | Sake tomok | Sheri ishmail
Nad bolala | Atika rosdi | Apittttt
Peah | Fahmy nemphyatine | Atix
Yatim | Sarah Kamal | Amir
Faiz | Myra Rahman |Faiznur
Myranda |Naddy Nadia|Haziq
Ain Kecik |Marina | Hazimah Achimoy
Amirul Aminuddin|Tasha | Tq
Hidayah Rusdi |Afiq Brabong | Nik amanda
Husna baek |Erni yusnita |Hazlia bt jumaat
Nurul syahida |Safwan rafee | Dud
Bihaaaa |Anna harun |Rinie jaafar
Adam hasnan |Nor syaira |Rahman hamirdin
Kak peanut| Jim| Nadya |Lah abd rahain
Nad bolalala |Syook |Atira | Harry ottl
Sasha hamzah |Ahilan | Abul athif
Alfie Lee |Syahmi | Megat
K.a| Iz squavalis |Ciput -_- | Fateen
Faiz |Amin | Yuyun
Siti hafizatu |Abe aadie dinson | Dada wong
Md saiful |Alif alfiandy | Fikri baharudin
Saidatul atikah| Hakim | Hidayat zulkifli
Putra gee |Ejat de varon | Jim
Yanie |Hajar zakaria | Jaie
Azree rotten |Fakol
Kodyb |Kolep |Zakwan riddle |Abu
Eija BEBEH | Onanimouse

  • Pergh . memang aku sayang korang ketat2 ah.
  • Kalau ada nama yang tertinggal, jangan risau korang tetap dalam hati :)
Terimaseh kepada mama&abah fer the Nike bagpack! love it sooo much bebeh.Fer the cardigan, singlet, blackshades, plain blue sneackers. Terimaseh kepada Mok, for the nandos, kau kalau bab menggemukkan aku memang num lapan. Timaseh kepada Fahmy for Macbeth tee shirt! :).Timaseh kepada Anod cos kasi aku topi ala2 JET , dan kepada eddy dan hap yang taw ckp manis je tp xkasi pape, aku pon nak timaseh jugak sebab kasi harapan palsu. memang harapan betul korang. sumpah.

Untuk pengetahuan korang, kolep punya hari lahir sebelah aku je.aku 30 dia 31.cuma aku JAUH LAGI MUDA dari dia. so, keesokkan harinya kitorang suma gather dekat one cafe. layan stage and lights gig volume 1. woahh.aku happy gila. sebab semua ada kecuali adib yang bak kata kolep adib-dah-anti-social.-_____-.sejauh mana kebenarannya , aku tatahu. Lepak yang ni sumpah terbaik gila. Taan-yang-enam-tahun sekali boleh jumpa tu pon ada. Moe, celine, azam, chaom, fahmy, moshi,azri rotten, celine, haziq,fikri , radhi o pon ada :), HAHA. memang masuk air betul radhi. dari makan2 sampai buat lawak-pakai-fake-dreadlock.,semuanya buat aku ketawa terbahak bahak. memang aku sayang betul semua membe membe aku ni.memang betul2 membe lah.bukan senang siot nak lepak ramai ramai macam ni. yelah. semua ade commitment kan.sumpah aku rindu gila kat Taan. dan apa yang aku paling suka, aku dapat diri depan depan betul depan AFWAN uh. HUHUHU! :). setiap kali aku amik gamba dia perform aku terasa aku di awang awangan. OMG! ini kah cinta namanya ? wuwuuwuwuw~malangya saya sebab dia tunangan orang :( sampai sekarang saya rindu tahu afwan :)

Lepas layan restraint and the otherside orchestra yang terbaikgila uh, makanya penutup gig haritu sapa lagi kalau bukan, tujuh tshirt berkolar.ermm masa tuuusume muka dah mcm-jum-lah-balik. so sume lepak lua, discuss pasal nak tgok bola kat mana. chaom jawab "tgok kat tv la", dan jawapan dia tu memang makan penampa orang lain. borak punya borak, tetibe aku dan alip diserang tepung2 yang aku dah agak dah aku kena. damnnnn! hahaha. ape lancau minyak masak semua ade sekali ni.memang terbaik la muka aku ngn alip time uh kan? berbedak bedak la kitorang. tapi takpa. waht u gives u get back maaaa. snap snap suma. dan gerak pelita. GLORY2 MU! 3-1 bai :).

-----dan aku balik dengan penuh kenangan manis dalam kepala hotak dan badan berbau tepung terbaik!-------


p:s/ sapa kata takda membe yang sayang saya? saya tak heran lah awak da kapel dengan pompuan keding tu, saya tak heranlah dengan kawan kawan awak yang FAKE MCM JAHANAM tu :). cos you and me are wayyyyyyy toooo different! tahniah awak,sebab nama awak tiap2 hari bawah tapak kaki saya! HAHAH. gotohell.

JAJA IS SUPER HAPPY NOW ♥ ;)

----------JAJA IS HOPING HER NEXT BIRTHDAY WILL BE MORE MORE MORE FUN & GREAT THAN THIS ! :D----


8 comments:

farrah said...

tapaya na kesah da ngan orang yang nama bawah kaki tuh okey. :) having fun with your friends yang macam haram buat kau sakit perut gelak hari2 :)

jaja karen said...

saya memang tak kesah dah dengan si-lancau-bawah-tapak kaki saya tuh. :). saya sayang kawan kawan saya :)

afiq ohh afiq said...

nama aku ada dowh.. banggeee~ haha..

jaja karen said...

hahaha, frogg jangan nak bangga sangat! :)

Oshi mOshi said...

happy belated bfday ,,
alamak wish lmbat la plak
soei jaja !!

jaja karen said...

ahahah tarahal oshi

syaf said...

ja, x kesah lambat ke cepat...aku nk wish appy besday...lambat pon x pew kan..heheh hope appy slalu

ramai gak yg syg kat ko kan..bagus...
2 r...terbaik ayat kaw bagi kat si die 2...hahah
tabik spring100 kali

jaja karen said...

hahah korang memang . nak wish lambat2 en.


:)

terbaik ke ayat aku? biase je ah weyh. jgn nak tabik sgt HAHA :)