20100316

Sisters Gangsters,









Simply, we're sisters now, different mother, different father, :).
Setiap kali aku nak cerita pasal budak keling ni, aku diam.
Senyum :)
Dia lah, tempat aku mengadu masa aku nangis.
Dia lah tahu handle aku punya marah.
Dia lah tahu pujuk aku, masa aku hilang tiga hari.
Dia lah,siapa lagi.
Dia lah teman aku masa aku nak makan.
Dia lah hulurkan bantuan pada masa aku pokai.
Dia buat aku rasa, öh, kawan perempuan spesies macam dia ini masih wujud untuk aku".

Dia lah tahu aku suka apa, aku benci apa.
Dia.
Bukan KAU.
Rare aku nak ada "kakak"" macam ni.
Dia lah satunya2 membe yang hilang- dari- aku- baru- sehari, aku rasa nak nangis ;(.
Dia bantu aku bangun.

*Adik beradik di atas kini dalam mood-bila-bila-saja-boleh-meletup.
Final exam la weh!
Wish us best of luck ! =)


*************LOVES YOU FARRAH AIEN A.K.A KELING TEGAR************************









;)

Kau pon tahu kan,
Aku dah rasa geli terhadap diri sendiri ni.
HAHA
:P
:)

2 comments:

farrah said...

satu.
kau buat aku macam terharu gila2.

dua.
kau buat aku gelak gila2. u heard this one.

tiga.
ni fav picture aku. kau bahagia gila!

empat.
sayang jaja ketat2.

jaja karen said...

wowoowow! hahaha