20100528

cedera parah kuasa dua,




Maaf.Aku dah lama tak update blog.Yea. I had a lot of fun this week. Ke cherating berskanking dgn family.Ke shah alam, amik hati kak long untuk konvo degree-nya.Ke kelate, amik kak ngah dan beli baju kurung cotton dan aku hampa sebab tak jumpa kebaya kaler putih. Sial ah.Dan esok ke wedding jiran 71, dan Ahad ke kuantan lagik.

Aku wish aku dilahirkan sebagai seorang hippie.Yang tak kesah langsung pasal org lain. dan tak ada sakit hati langsung pada org lain. Aku hurt most all of the time. Aku cuba sedaya upaya bagi semua orang senyum sebab aku. Aku taknak seorang pon yang keliling aku ni sedih.Taknak. Aku nak mak abah senyum sebab aku. Aku nak dia senyum sebab aku. Aku nak kawan kawan senyum sebab aku. Aku dah cuba sedaya upaya aku. Tapi aku juga yang hurt hari hari. Susah sangat ke kau nak nampak ikhlas and jujur aku? Aku ni terlampau jahat untuk mata kau? Aku tahu jawapan kau tidak. Tapi cara kau berkata ya.

Aku nak lari. Aku nak study dekat luar negara. Sebab aku rasa lari itu akan kasi aku happy. Pedulik apa kau kau semua nak kata aku pengecut? Kau kau semua pernah kasi aku senyum? Tak kan? Tapi aku tahu. Aku tak boleh. Aku bukan anak orang kaya yang senang senang dapat kereta, yang hidupnya bangun pagi mintak duit mama papa, yang shoppingnya , beli skinny sahaja sudah habis dua ratus, yang lunchnya di Starbucks, yang update status facebooknya guna blackberry, yang cuti semnya dihabiskan di Melbourne, yang rumahnya ada swimming pool ada bibik, yang ayahnya pandu BMW 5siries.

Aku tahu aku bukan anak load.Sebab tu aku cuba kasi semua orang senyum sebab aku. Sebab atleast aku ada sesuatu utk berikan pada mereka semua. Kalau nak tabur duit banyak banyak, memang haramlah aku tak ada.


Maaf lagi.Aku hilang mood untuk berkarya bodoh.Sebab kepala hotak, urat saraf, buku lali aku semua sedang celaru, hingar bingar, and besar kemungkinan aku mahu off blog bodoh ini. Kau kau semua mesti suka kan? okay. *tepuk*.

Ok.Jom kita layan breacol sama coke.Sebab lepas tu kita boleh jumpa Bintang.Bintang tak kejam sama aku mcm si sialan itu.

go hippie pipel.

11 comments:

Ikemal said...

owh no?

Jaja Lee said...

why?

Anonymous said...

makcik sepi
on ym pelis
T_T

Jaja Lee said...

sape neh?

esumi-lynn said...

relax ja. sayang kau dowh. heh.

Jaja Lee said...

love you too lynn

Aliyn Amirah said...

trase wa ! melbourne ! hahaha

Jaja Lee said...

haha. itu contoh sahaja la baby.

Aliyn Amirah said...

hahaha ! trase gile , post sttus gne BB or iphone ! pegi melbourne ! HAHAHAHHA !

Jaja Lee said...

u shud thankful, u were born rich :)

Aliyn Amirah said...

haih ! sarcastic nmpak !