20101022

Deep III,






Susut.Kusut.Serabut.Tiga most fav ut's yang agak bangsat untuk aku yang tak berapa nak lucky untuk sasat saat epic macam ini.Serious.Kalau lah aku ada chance untuk kasi speech depan anak anak load sekarang yang tidurnya atas duit duit bersepah sepah, aku akan kata. Bersyukurlah bangsat.Apa yang kau kecohkan lagi kalau semua yang kau nak, kau petik jari sekali je, semua luxury datang macam kilat depan kau.Kau nak minum teh o tak cukup gula,mee goreng separuh tak habis dengan biskut merry bodoh hari hari? Taknak kan?Jadi kau diam dan bersyukurlah cilakas.Jangan bisingkan lagi.Nanti kena tarik in just once blink eyes. Masa tu barulah kau nak rasa sayang semua benda yang kau ada. Tapi masa tu. Dah tak guna. Sebab sirap dah jadi todi.

Aku tahu Sul-Tan sekarang tengah worry gila dengan keadaan cahaya cahaya mata dia yang belum ada fixed working.Kalau dia tahu my true circumstances dekat sini, even more worst.Tapi aku sayang Sul-Tan.Dia paham aku lebih.Dia tahu kenapa macam itu dan kenapa macam ini. Permaisuri dengan dayang dayang kurang paham aku. Apa yang dorang selalu kecohkan. Do this do that. Dia orang tak pernah nak tanya. KENAPA jadi macam ini?Yes, the word.KENAPA havent spit out yet from their own mouth. Yes, aku tunggu.Aku tunggu for the day.The day Permaisuri dengan dayang dayang tanya aku kenapa.Serious.Im waiting.Whatevershithappen pon,aku tetap letak Sul-Tan dengan Permaisuri aku paling atas dalam hati aku. Kalau dorang takda, mungkin aku jadi sampah sekarang.


Aku rarely tulis benda macam ini. Tapi aku nak ucapkan terima kasih banyak banyak pada member member yang care pasal aku masa aku demam bagai. You KNOW who you are.Kalau aku perlu bermandi darah nak selamatkan kau lepas ni, aku sanggup. Serious aku sanggup.Kalau aku kena bertikam lidah nak selamatkan kau dengan hidup kau lepas ini,aku sanggup geng.Dan for MY brother yang dah berubah tapi taknak admit tu, sila silalah admit.Adik lu ni tak buta brother.Adik lu dah boleh baca through you.Lu hipokrit mcm mana pon lu tak boleh pergi mana mana.

For apple-of-my-eyes,thanks tinggal dota,pergi hanta gua makan, pergi clinic sama sama dengan gua, membebel 24 jam pasal tak minum air je pon depan gua, oh what more can i say, u're the sweetest!

2 comments:

star itu bintang said...

hold your apple-of-my-eyes kuat2 . lelaki suka larik2 .

Cik Jaja Lee said...

i will. dia lari aku shoot haha