20101005

Ini semua kerja cupid,










Apabila dua orang gila kena panah dengan cupid.
Memang makin gila lah jadinya.
Si gila gojes ( Judy ) , si gila bajet macho ( Jimmy ) . They are totally freak. Freakoss.


Damn you cupid. Time - time gua nak rileks rileks ni lah lu datang nak buat kerja. But, as you know, I hate you but I love you kan cupid. French kisses sikit meh.


Scene gila 1 ;

"Weh kau tak rindu aku ke harini Judy?"

Muka Judy speechless.

"Apasal kau tanya dekat mamak ni bodoh"

"Kau tak rindu la ni?"

Judy buat buat muka takde kering.

"Tak"

"Okay fine"

"Rindulah bodoh"



Scene gila 2;

"Weh tadi kan, ada awek call aku,wish birthday suma"

"Sape doh?"

"Adalah. Kau jeles eh?"

"Confirm awek tu crush dengan kau neh. Kalau tak dia takkan call punya"

"Kau tak jeles ke Judy?"

"Nak jeles amendanya"

"Sikit pon tak?"

"Tak"

"Ala,jealous lah please"

"Tak jealous lah"

"OK"

Lima minit kemudian.

"Weh Jimmy , sape eh nama awek yang call kau tu?"

"Haha. Kantoi jeles"

"Diam ah kau"

"Yeah yeah yeah!"


Scene gila 3 ;


Sila baca conversation di bawah dengan nada berbisik paling gemersik.

"Judyyy, kau dengar tak?"

"Ape?"

"Kau tahu tak aku kt mana ni?"

"Kat mana?"

"Im in your heart"

Judy kemudian sedikit mabuk.

Scene gila 4 :

"Kau penat kan Judy, tidurlah. Mata dah rabak dah"

"Malas"

"Apasal?"

"Habis sapa nak teman kau tidur nanti?"

"Ni yang aku malas ni. Tidur la weh. Aku tahu kau penat"

Judy tidur. Jimmy rasa indah.

Scene gila 5 :

"Judy"

"Apa?"

"Fuck you"

"Lah apahal kau?"

"Kau tipu. Kau kata kau sihat kan. Ni ape tah sakit sakit "

"Lah. Lek la. Kejap lagi okay lah ni"

"Takde takde. Nanti aku nak kau pegi hospital taw"

"Yelah"

"Pelik pelik la penyakit kau ni"

Seramsejuk je pon.



Scene gila 6 :


"Weh baring lah Judy"

"Buat apa?"

"Tu, tengok bintang tu ha. Awan tu"

"Indah"

"Kan?"

"Sangat"

"Nampak tak awan bulat tu"

"Tadi dia tutup"

"Sekarang dah buka"

"Kalau ada tiga bintang ni mesti best kan Judy"

"Asal?"

"Tiga bintang equals to i love you"

":)"



Scene gila 7 :

"I miss you yesterday, tomorrow, today and forever Judy"

"I miss you everytime i breathe Jimmy"

"Babi.Sumpah kau sweet doh"

"That was what im trying to do lah lembab"

"Weh sini kejap"

"Apa?"

":*''

":*"


Sekian gila.



















5 comments:

farrah said...

jimmy who?
*angkat2 kening

Amanda said...

cewahhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cik Jaja Lee said...

farah : ape kening kening? haha


manda : oohoiii

farrah said...

kahkahkahkah

Cik Jaja Lee said...

piggy nya farrah! haha