20101017

wishlist : kehadapan hidupan hidupan comel,


how i wish they were my siblings or even my children on one fine day ahead.
THEY ARE WAY TOOO CUTE FOR ME.
enough said.
kalau budak budak kecik mcm ni ada hari hari sebelah gua. mesti stress tak pernah nak berani datang terjah gua.serious weh.kalau nak marah pon tak jadi kalau ada hidupan cute mcm ni depan mata.
cute mute la diorang ni. rasa nak menangis nangis tengok.
kehadapan my Jimmy , saya nak anak kita mcm ni nanti boleh?
tapi dorang dedua blonde kita dedua rambut hitam, macam mana tu?
boleh ke?
tak pon kita kidnap anak anak omputih time lu dengan gua fly pi amsterdam nanti nak?
ape ade hal an an an?



gua serious nak ni.
;)

4 comments:

Anonymous said...

Hahaha cara rentak permainan kene betul kalau nak anak macam ni ;D
Well mmg comel kalau dapat anak macam ni kan ? :)

Cik Jaja Lee said...

Nak kena rentak ape? hip hop ? rnb? ballad? zapin? Meh btaw haha.
Sangat comel baby.GERAM lah.:)

Anonymous said...

rentak rnb lah bie ? baru boleh tektonik HAHA.
DJ kids jimmy and judy ? ;DD

Cik Jaja Lee said...

Haha. Lagu Come fly with me jadi background rentak permainan nanti kan. Whoot whoot :D

Cool! Dj Kids jimmy and Judy in the house yawww!:D :D

I heart you b. ( If its you. hehe)