20110331

Aku taknak buat tapi terpaksa sebab terkena,



Tolak tambah dah lebih 3 minggu gak la tak face to face dengan bestfriend,kawan mengada ngadaa aku si Jimmy neh.Huehue.Dah dekat sepurnama gak la kan ( ceh sepurnama! ) tak gaduh depan depan tak makan sama sama tak mengarut sama sama.And harinie,sampai lah dia dengan selamat dekat KL.After dia teman aku pegi hanta barang dekat rumah kakak aku kat shah alam nu,kitorang pergi lah makan setelah sehari suntuk aku tak makan kalah orang puasa.Pukul dua pagi baru dapat lunch beb! Memang kalah la orang puasa kan.Nak pilih kedai makannye satu hal.Semua mamak je yang bukak memang aku tak berkenan la -.- Pegi section 2 ( after sesat ) dengan bajet yakinnya kedai makan situ semua bukak padahal hampeh kul dua pagi dah tutup! Ni lah melayu,untung sikit je quit scene.Dan aku pun macam dah terkeluar tajuk dah sebenarnya ni....
Okay back to the topic,
Sebelum sampai kedai nasi lemak tuh,masa kt traffic light si Jimmy ni boleh tanya aku.

Jim : You cuti bape lama ha jaja?

Me : Sebulan la.Kan i dah penah cite.Asal aa?U cuti bapa lama?

Jim : U teka aa.

Me : Dua bulan?

Jim : (dengan muka serious gile) selama lamanya doh.I kena buang college.

Me : (Muka habis terkejut + down) Serious?

Jim : Serious a.Sebab tu i cite kt you tadi i bawak banyak gila beg.Kawan kawan i semua mana balik lagi.

Me : La yeke.Ibu taw tak ni?(muka habis curious)

Jim : I tipu ibu la do.I kene buang a sebab banyak sangat ponteng class.(muka habis sayu)

Me : (Terdiam)...speechless.

Jim : Jaa,harinie bape haribulan aa?

Me : (Insert perkataan2 mencarut2 yang patut) Sial aaa,ko kenakan aku jugak kan!! Haha
Aku ingat dah gelap habis da masa depan ko td.*****!!

Jim : Huahuahuahuahua.Sapa lagi i nak kenakan do.U je bestfriend i sekarang.Tehee.
April Fool!

Me : (*&^%#&*()**))!!nHAhahah ( takpe2 ada ubi ada batas)

--------------------------------------------------------------------------------------------
Time dah sampai dekat makan.Si Jimmy neh makan nasi lemak dengan paru.Aku tetap setia dengan ayam masak merah.Time sedap melahap tu dia boleh plak offer paru,

Jim : Jaa,nak sikit?

Me : Aku buat geleng2 kepala tanda taknak.

Jim : Asal?Takleh makan?

Me : ( Diam kejap cari idea,haha)

Jim : Asal do?U tak leh makan ke?

Me : (Muka serious habis) I kan allergik.Takleh makan paru.Nanti keluar nanah. ( Sambil tunjuk2 lengan)

Jim : (Muka habis terkejut) Serious jaaa? ( sambil termenung jap sebab terkejut)

Me : ( Senyum2 jahat,hahahah)

Jim : Hahahha kuang asam!! Ko kenakan aku balik eh!


Me : Haha ada ubi ada batas la bro.April Fool ! :P



*Haha,dont bullshit the bullshitter okay you olls!


1 comment:

kc kasedah said...

hahaha naseb la terkene woi! haha