20110509

#Kelakor,

Gua follow up pasal Jimbo ni dah lama.Since umur tak masuk puluhan lagi.Memang senak perut menginsafkan la blog dia.Gua suka baca sebab tahap pemikiran dia lain sikit.Betul true punk la senang cite.Punk yang ada life.Yang tahu apa dia nak.Bukan setakat dengar The Ramones,Dum Dum Tak dan lain lain lagi.Gua ingat lagi,masa gua attend Fringe Film Fest dengan Amanda Keding tu,ada satu short film tu,Jimbo ni berlakon.Wahaha.Memang terus tergelak la time tu.Alkisahnya post ni,gua nak cerita pasal satu benda ni.Tadi gua baca satu post dekat blog dia,dia ada tanya..

"Tolong bagi gua satu nama band punk yang paling ganas dan jahat."

Urgent. Serious. No Bullshit.

And ada la dua tiga mangkuk komen.Haha.Macam sial kelaka woi.Gua gelak guling2 senak perut tak hingat la sampai housemate gua dah syak gua sawan dah masa tu.Antara komen komen mangkuk2 ;


Blogger bobp said...

1Punk, PunkHadhari, Punk2020, AkuPunkKarang... sekadar cadangan

April 29, 2011 1:06 AM

Blogger Kepala Manchiss said...

Hantu Komkom Maen KomPunk.

April 29, 2011 9:03 AM

Blogger Nik Zulkhairi said...

aku nak tambah yg bobp.. punk 1malaysia. rambut didahulukan, poket tak diutamakan.

April 29, 2011 10:30 PM


Blogger TunjukSatuJari said...

punk.ok! hahahaa... blh sebut dlm 2 cara dgn mksud yg berbeza.

April 29, 2011 12:19 AM


AkuPunkKarang paling EPICCCCC! AHAHAHHAHAHAHA :)))




2 comments:

Amanda said...

Sumpah lawak sial!

Jaja Lee ♛ said...

AkuPunkKoKarang Manda! haha