20110821

Keh rindu Aok la Amando,Haha


Biasalah gua kadang kadang tersasul juga loghat pahang ni.Nak KL sangat pon tak boleh.Balik balik sambal belacan,gulai tempoyak jugak yang lu orang cari nanti ye dok? Gua saja scroll scroll blog amando budak art ( saiko ) ni pagi tadi. Kah kah. Semakin hari semakin gampang punya kelakar. Gua yang muka ketat gila bergaduh dengan period cramp pagi tadi pon boleh gelak gila babi depan laptop sambil dengar lagu senandung hari raya sampai roomate gua kata gua gila padahal sejam dua lagi nak ngadap paper datacom yang mcm haram susah( kot?) tapi alhamdulillah la,gua dapat jawab dengan tenang.Blog dia macam sial kelakar saiko sampai gua rasa,budak art memang saiko gaya gini ke? Haha. Tapi kalau yang jenis lem tataw yang lu tengah buat lawak,dorang takkan gelak tapi akan ter ha? ha? ha? takpaham.Haha.Post lu pasal potong rambut pendek tu memang sial kelakar la.Rasa nak tendang pintu bilik lu pon ada juga.Haha.Dan gua rasa lu dah boleh tuka nama Jaja Ketot dekat link sebelah kiri blog lu tu.Lu dah lama tak jumpa gua,lu tataw ke gua dah duduk sama rendah berdiri sama tinggi dengan lu? Jangan sampai gua link blog lu dekat blog gua ni dengan nama " Manda Takde Boobs". Jangan mintak mintak ya wahai manda..

Wahai amando,lu dah boleh boleh sedar betapa lamanya kita tak melepak buang masa.Gamba gua dengan lu dekat atas ni dah setahun berlalu.Bila lagi kita nak poyo poyo bersama pergi event Maskara,Fringe Film Fest,pergi Icity malam malam kena halau,tidur dalam kereta,mandi rumah orang,haha sambil gosip pasal Pipiyapong yang pernah amik lu dating amando?...Eh? Gua rindu lu sebenarnya. Rindu nak borak dengan lu yang blur lima saat ni.Haha.Raya jangan lupa datang rumah.Kuantan dengan rumah gua takde la jauh mana.Kalau Melaka lu boleh jejak,takkan rumah gua tak boleh kan manda?Tapi satu je la gua nak ingatkan,datang raya rumah gua nanti,lu jangan berhasrat nak mintak duit raya dekat gua,gua tanpa ragu ragu akan bagi lu penampo sedas.Apa jadah umor 26 nak mintak duit raya lagi manda? Umur lu 26 kan? Eh.?


Lu lah satu satunya bestfriend gua yang bila bosan,akan call gua sejam sampai habis credit . I love you lah amando,muahmuah.

2 comments:

Enna Ooh said...

amanda blur 5 saat haha/.betul! kerja dia sengih je

Jaja Lee ♛ said...

saiko memang suka sengih enna.jangan pelik la k?