20091211

4 flat.

hoi kawan kawan. skang dah 2 minggu aku start sem degree. pergh. degree. dah tak boleh maen maen dah. dah tak buleh ponteng kelas dah cm aku wat masa foundie dulu.huhu. aku blog walking harinie , and aku terbace nie. pergh minah neh dapat 4flat. siries aku nak jugakk!!
siries minah neh kasi aku rasa nak blaja betul2.aku nak gak rase dean list neh.nak rase gak balek rumah ckp kat abah.

"abah, orang dpat 4 flat."

mintak2 la abah aku tak ckap macam afdlin ckap kat liyana jasmay dalam cite papadom tu,

"eh kau gile ke ape, bile masa kau blaja?"


wuuu kawan kawan. doakan kejayaan aku yeahhhh!!

6 comments:

Aina Alia bt Rahim said...

weyy sumpah bes klu 4 flat!!gile bes. rase bes! mmg bess! hahahaha
doakan u bjaye! (skema plak) heheh :))

fikri FAUZI said...

jom sama2 kita merialisasikan impian 4 flat ni!
;D

Redz da Tsar said...

AKu rasa macam pernah nampak je gambo nie... Rasa macam ada dalam fesbuk... Tapi bila ya?

Hheheh.. Gud Luck Jaja...

jaja karen said...

hahaha mari mari! :D


redz : gamba mana???

PHIRDOTE said...

ak doakan dikau 4 flat jua :D

jaja karen said...

haha thanx phirdote ;)