20091230

bai 2009, hell o, 2010.


lagi dua hari 2009 akan melabuhkan tirainya, 2010 pula bakal menjelma. tak sabar pula rasanya aku ingin menginjak umur ke 20 tahun. wow. 20 bai. rasa dah tua pula.dah macam macam pengalaman aku kutip tahun 2009 ni. tapi aku satu part aku paling tak suka, ada dua bulan tu, aku x suka. aku tasuka perangai aku dalam masa dua bulan tu. siries. aku nak lupakan sampai bila bila.siries kalau boleh aku nak lupakan segala benda yang buat aku rasa mcam pukimak nye perangai aku time 2. ok ok lupakan.

banyak pahit manis 2009 ni. ;

  • aku dapat pegi sunburst. sumpah best gila.
  • aku berjaya sambung degree. siries seronok.
  • dapat lappy baru. hehe.
  • bulan 8 aku kapel, bulan 8 jugak aku break up. ok . aku benci num 8.
  • dapat kawan2 baru.
  • aku mula realise. mana kawan, mana membe, mana membe berhatisetan.
  • result last sem foundie aku. pergh. macam haram gila.
  • jumpa AAR! tyson tyson.
  • tahun ni, pencapaian shopping aku semakin menggila. hehe.
standard la tahun baru kan, msti suma orang ada azam. aku dah busan denga, azam nak belaja sungguh2 la, dapat stret A's laaa, ape la. klise lah. tp azam aku tahun depan, aku xnak pegi dah tempat2 yang xsepatutnya aku pegi tu, aku nak spend time dgn family lebih sket, and nak dean list!! hehe.wish me luck guys =)

azam korang apa pula?

6 comments:

f.a.r.a.h said...

gud luck babe. aku na dean list gak. :)

jaja karen said...

haha yeah!

syaf said...

wah 2009 ko syok jeer..x de yg tensyen2 or sedih2
good

nand nasyari said...

nk dean list gak... tp xmampu dah..sbb da bes blaja..
waakakakak ;D

jaja karen said...

banyak la yang sedih, malas nak tulis

jaja karen said...

hahaha nand +)