20091212

bergonjeng wit dem!












woah. wat a nite. 12.12.2009.it was my best outing yeah.went out to BB. met celine,haziq,kolep and his girlfren kot?,my new buddy moe,shafiq,and as well as before, after gosip-gelak-ketawa-beraban kat kitaro tuh, we went to pavi. like as well. amek2 gamba. and met mell with his cute girlfren, mysaara :). talking each other, gelak2, sepak2, sumpah rindu gila dorang sume! after that pg mamak blakang starhiill, makan2, siut je moshi, habeskan meggi ayam aku.mamat jawa neh memang , haha sedap pulak aih~
tp aku xpham asal dorg sume ckp aku pendiam. hahaahha :P.then just a few minutes after that, mell ngn awek dea dtg, boorak2 lagi, patu dorg pown nak beromantika, dorg g tgk wayang. tinggallah kami berlima,. then celine ajak kitorang pigi Kj, ade gig punk hardcore katanya, woah. mcm besssst! tp memule tu aku mcam tak buleh join sebab xde sape nak hanta balek.moe nak hanta aku pg ktm mid dah tp last2 aku ckp nak join jugak sebab sangap gile wey nak tgok org jamm ape sume nie.weeee. last2 pegi jugak Kj. terbaek weyh gig dorg even tempat kecik je tp atleast ade smgat nak perform tu da kire ok. mmg enjoy la malam td,lagu2 dorg bwak sume rare. aku suka lyric dorang. sangat stret, nak ckp lanchau ape sume lantak kau lah. mamat jawa tuh x abes2 buat bende2 pelik smpai aku ngntuk pown xjd nak tido.then kitorg lepak bb, smpai dlam pukul nam cmtu moe anta aku moshi ngn haziq pg kl sentral, masing2 balek umah sendiri dah. but hey wat a nite weyh! sumpah enjoy gila. celine,moe.haziq,shafiq,moshi. i heart u all! marilah lepak lg~~~

aku sudah jatuh cinta sama the liberals! go punk!!

4 comments:

Azri Rotten said...

ouh yg ni ke. sorry2. malu sket dgn org x penah nmpk. hehe. dtg ar sound of solidarity plak. andax liberals punye last show. actually lyric utk lagu2 punk mmg straight. about x puas hati,penindasan,anti capitalism,anti corporate,friendship & byk msg2 haluan kiri. show yg semlm tu bleh tahan rare. dah x byk dah. trend kills REAL punx.

jaja karen said...

haha yang neh la. ala mcm xbley gerak je event tu. byk komitmen la skang. yeah lagu punk memang stret.bes gila kot. hope to see u soon.

eijaBEBEH said...

heyy jajan
story marii

jaja karen said...

story apakah?