20100121

gua nyirap ,

Boleh tak kalau aku tuka kejap diri aku jadi lelaki? So, takdalah aku kena layan benda benda yang aku tak suka. Aku nyirap betul la hari ni. Aku kena layan benda yang gua dah kata-benda-tuh-sangatlah annoying bagi aku sekarang. Aku tak suka betul lah.Aku kalau tak suka, gua tunjuk betul aku tak suka. Aku kena sumpah or spell or something ka? Bukan nak berlagak atau poyo, kebanyakan lelaki yang rapat dengan aku, mesti jatuh cinta sama aku, dan semuanya bukan dari tempat aku tuntut ilmu gua. Cukup bagus. Cukup poyo. Aku tahu.


Sebab tu sampai la ni aku takda boyfriend. Bukan nak kata aku demand. Sebab aku tahu,aku sapa nak demand2 ni kan. Bagi aku, confession dia terhadap aku sangatlah aku tak suka.Dah sampai sekarang aku takda dan tak jumpa cinta dah. Cibai. Kenapa dia datang masa hati aku dah kata shut those thing down. There;s no room for such things.Bukan aku nak kata , suma lelaki tu haprak. Sebab aku tahu setan mana gua, angel mana gua. Aku sedar suma tu.Cuma aku dah susah nak feel feel apa apa bila dah macam tu sekarang. Salah aku ke kalau aku jujur?Pelik. Bila aku jatuh cinta.Lelaki itu pula macam lancau.Whats up?


Tolong ah jangan tanya gua soalan soalan macam ni.Gua nyirap ;

  • You dah bapa kali bercinta (mood gua dah off time ni)>,<
  • Oh, dua kali? Yang first tu bapa lama?(Gua dah start sound gua takde mood)
  • Oh sori, nowadays ada orang penah cakap dia suka dkt u tak? (gua dah rasa malas nak jawab tapi gua jawab ada, sebab gua teringat pagi td gua dapat message membe gua suka sama gua. lu orang tak payah tanya sapa)
  • Kiree baru2 je a ni mintak couple? ( gua mmacammm... wattfff!)
  • Oh kalau i cakap, kira i org num 2 lah ckp? (gua reply "Uh?" (tanda2 gua da malas make this topic longer)
Then, Mr.X confess suma benda. Gua dah nak rasa hempas phone gua dekat dinding bilik gua dah time 2. Cuma gua pikir , phone tu da barai. Kalau gua hempas, lagi bertambah barai.So. Gua tarik balik niat gua. Asal suma benda mcm klise je dalam hidup gua. Please. Gua perlukan perubahan. Gua makin nyirap kalau setiap kali kisah hidup gua yang melibatkan benda2 ni, end up macam ni. Sumpah. Gua tak suka. Gua nyirap.

*Gua tak ada mood. Gua nak off. Malam suma manusia*


4 comments:

farrah said...

itu dia. sapa yang mengundang sgt ni.

nand nasyari said...

hehe..jaja hot..
sume pon nk..lalala~
persetankan jantan2 cmtu..
bt semak idop je..
for fun leh r..ngee~ ;D

jaja karen said...

FARRAH : adalah. orang tak reti bahasa.

jaja karen said...

hot celah mana lah nand oi.
haha for fun pon i xnak.