20100121

panas,


Ok.Aku memang tengah marah skang. Tapi. Aku malas nak bitau ape sebab aku marah SGT. Ok.Ini bukan rancangan terjah ya ladies and gents. Tapi aku nak cita masalah lain sambil sambil nak melepaskan marah aku ni.


bebal 1 : penyalahgunaan huruf W. macam budak budak myspace sekarang bersepah. berlambak2, salah guna huruf W nie. pegi tadika balik la woi belaja mengeja.

contoh bebal 1 : awuck kat manew? dah lupew kat kite kew?da makan kew bewlum? sumpah mcm bodoh la sial. hello. budak2 myspace mmg wajib tulis cmtu ke? you are on fucking line lah dude. hanta kat orang yang online. mcm bodoh. tak rase super annoying keh tulis mcm tu? kau tak rase mcm kau tuh bodoh ke hah? hah?turn off gila doe kalau bace. geliw tawuu. yucks!

bebal 2 : penyalahgunaan huruf C. yang ni lagi satu. sumpah annoying ah kalau tulis sayang jdi cayang. tak pun cayunk. tak pun cyg. eiiw. plisss. ade yang mengada ngada tulis X. cowie lah . saya jadi caye lah. geli taw x. kau ingat kau budak 5 tahun ke 4 tahun ke nak pelat2 mcm tuh? pegi sunat balik la wey.kau ingat comel sgt ah cyg cyg ni? sumpah tak matured la sial.geli geleman aku baca!

bebal 3 :kalau kau tengah online.Tak kira di laman web mana-mana.Kenapa kau kena tanya 'buat apa?' i mean like.Weh babi.Kita semua tengah on the fuckin internet! on facebook! on myspace! apa lagi kita nak buat? ONLINE LAH! duhh? kalau kita memang ada buat benda lain pun.Kau perlu ke tau sial-sial's?

bebal 4 : tomey lah tombong la,ape lah. weh babi. kau dulu tak belaja ke ape? dah memang ponteng tadika ke dulu? come on lah.lagi satu aku super annoying dengan orang yang hanta message tulis besar kecik besar kecik. weh sial. kau ingat ni ape? sakit mata taw x baca.

bebal 5 : weh aku tga online. perlu ke kau tanya "bf sehat?", annoying bodoh sial soalan tuh. kau dah takde soaalan lain ke nak tanya? kau dah memang bodoh sangat ke takleyh fikir? bf bf bf. takde bende lain nak tanye. kalau takde ape nak tanye. so stop. jangan bercakap ngn aku.mat mat rempit kat myspace sumpah bersepah. patu letak gamba kiss ngn cikaro bersepah sepah. dah la hitam. kau ingat kau sweet sangat ke weyh buat mcmtu? gamba taknak banyak pulak yang geli geli? tak ingat mak bapak ke weyh letak gamba mcm tuh?kalau hensem ngn cun xpe gak. ni tak. muka stok pecah gila babi. myspace bukan tempat nak show off kau ade bf/gf lah. rilek rilek la. aku tak heran pon dengan bf kau lah !!

*take a deep breathe*

Dah dah. Jangan nak risau2 . Aku ok. Dun worry. Memang kau suka kan aku mrah? dah dah. Bye.kalau taksuka apa aku tulis . jangan nak comment.just go DIE lah!

4 comments:

afiq ohh afiq said...

apew niew? tamo la mawah mawah..

haha.. kalau aku jumpa, aku sula sekor2..

enyheartsdiamond said...

same things goes here..menyampah jugak! :D

jaja karen said...

sula frog jgn tak sula

jaja karen said...

most of us had the same thing eny>.<