20100115

paranormal ;

semalam birthday happ, so kitorang plan nak celeb lagi sekali. tp dari pagi aku tanye mangkok2 tu , suma ckap tataw nak lepak mana. bongok betul. aku dah rase mcm xnak kua dah.dah kol 8 sengah cmtu. baru la nak figure out nak lepak mana. patu happ kata nak lepak jj balakong. aku rase mcm sekali dua jek aku pg sane en.bagus la kawan2. plan setengah jam sebelum gerak. benci betul la rushing2 ni. aku rase mcm dapat lepak kat bilik sekejap je. patu gerak balik kua. haiyaaa. plan nak tgok paranormal kul 9.20. mmg 9.20 la kan. smpai sane dah 9.45. mcm haram. alip da duduk chiill depan kaunter. aha. last2 plan tgok kol 11.20 . taknak tgok cite laen nak tgok paranormal jugak kan. farrah suggest nak tgok alice in wonderland. mmg aku pangkah awal2. hahahaah.g tapau mcd jap happ blanjee. so sweet. haha. then lepak starbucks. borak2 borak2. mok sosaiput pown join malam tadi. so agak happening la kan.haha. then black durrani pown sampai setelah sesat sekejap tadi. then kitorang pon start la tgok paranormal. mula2 aku rasa cm ape ni? mcm home video je film ni. patu alip ckp bende cite ni mmg cmnie. so aku layan je la dengan hati yang dah mula start bosan. sebab starting cite mcm busan skit. byk ckp2 . tade seram sgt. patu mok pown ckp. bende ni start time malam wey. ko tgok dia nye webcam nnti. then aku layan la cakap mok. cite ni seram masa malam around kol 3. sebab micha (hero cite ni) gila camera. dia akan on camera dia everytime dorang tido. so dia dpat detect hantu tu ade ke tak dalam rumah. tapi cite ni da sampai half pown. aku still rase cm xseram. aku tye alip yang dah tgok dua kali cite ni. asal xseram doe lip? alip kate ko tgu je la smpai habis.aku usha farah. dia bende tak takot ke takot ke, muka stok memanjang je takot.pelik pulak aku tgok dia. time scene kaki kate(heroin cite ni) kene tarik ngn hantu tu mmg terbaik gila. seram gila wey time 2.aku terpikir cane a kalau aku yang kene tarik. perghhhhhh.patu tade pulak org tolong. ee takut2. last scene cite nie besss. mmg seram habis a kalao tgok. kalau korang nak tau ape dia nye last scene. pegi la tgok sekarang kat mana2 wayang. takkan aku nak cite sume smpai habis.ingat aku free show ke apeee?*tibe terbayang2 pulak bende tuuu. damnn,. byeee everyone.

6 comments:

farrah said...

damn!!!! aku baru na lupe!!

jaja karen said...

jgn lupa. wakakakak

Aina Alia bt Rahim said...

da tgk bulan lepas!:D
sumpah takot..huhu gile la based on true story tu.
part pling takot time tarik kaki tido. huhu seramm

jaja karen said...

taw xpe. scary gile time tuuu

Rex said...

amer ariff elok2 tutup pintu tgk cita ni sorg2 dlm bilik.tetibe dia bukak pintu skali ngan lampu..

x brader kan.tp aku x tgk lagi..aku nk ckp besar ah..tu sume fiksyen.hahaha

jaja karen said...

gile x brader amir ariff. haha.

mmg ah fiksyen. bab pintu tutup bukak tu boley wat sendiri kot. haha. tp agak seram la,,yang last tuuu wuuu