20100224

Haih,

Ini yang aku tak suka kalau sudah seperti jumpa the other half. Aku tak suka ada perasaan menunggu. Aku tak suka ada perasaan cemburu. Aku tak suka ada perasaan ingin tahu kenapa.Oh ya, ketiadaan anda dalam talian Ym saya sangat lah mengecewakan. Dan mail di Facebook yang tiada balasan juga sangat mengundang perasaan kurang enak saya.Awak pergi berperang ke ape ni?


Oh ya. Aku fuck penungguan. Kerana ia kasi aku sakit. Sakit yang sangat sakit. Seperti menunggu loan yang tah bila mahu masuk. Terima kasih bagi aku hidup sampai aku mati balik.

So, betul kata aku. Penungguan itu satu penyiksaan. Siksa.

*You, i miss you. Please reply me.

Haih.Siksa menunggu.

14 comments:

nand nasyari said...

ehem..tggu sape tu..lately ni u nye post cm de sumthing fishy je..ngee~ ;D

Oshi mOshi said...

jaja
tnggu sapa tuh ?
hahaha

xsabar nampak?
hihi
bwekkkkkkkkkk ! ;p

syaf said...

oww jiwang siot...
bunge2 cinta..muahahha
ok lah jaja...ko tunggu lah beliau itew...
cayunk ko kat die ek

jaja karen said...

nand : nothing fishy la. haha.

jaja karen said...

haha oshi i tgu loan. hahahah wekkkk

jaja karen said...

haha syaf. penat weh tgu

MéuzAngelo™ XXIII said...

nak menunggu duit loan masuk mmg seksa.. sangat2 saket plus pedih..

ala, dia bz la tu agaknye...

jaja karen said...

siksa bro. sangat siksa.


busy?
benci alasan itu. haaaaaaaaaaaaaaaaaaaar

nand nasyari said...

xcaya...~ xcaya..~ :P

jaja karen said...

taknak caya sudah. kihkih

farrah said...

susah betul melayan orang angau

jaja karen said...

sapa angau, cik bangau? hahaha

Anonymous said...

ahahaha...jaja angau = jangau...XD

jaja karen said...

kau kenapa mok? hahahaaa