20100225

die Liebe,




Ada dua tiga rakan aku kata,

"weh jaja angau la weh kau ni"

Aku hanya senyum :)


Ye incik incik, kawan kawan, membe membe, musuh-musuh aku,
Aku ini dalam linkungan tak sesempurna DIA.
Dan oh ya, tiap kali aku dengar lagu ini.
Ya, aku menangis gila dalam hati.
Siries.
Menangis.
Sebab dia bunuh aku hari hari. Diam diam. Senyapsenyap. Orang tak nampak.Orang tak rasa.
Tapi.
Tubuh aku ini. Jasad aku ini. Rasa segala.
Segala.
Ah, aku benci diri aku tiap kali dengar lagu ini.
Sampai bila perlu senyum palsu?

Okay.
Senyum
:)

Pesan aku ;

Jangan cepat percaya dengan orang weh. Siries. Nampak saja macam orang, tapi hati dorang setan pon kalah weh.


Untuk kamu :

"Jajajajja, rummama maa, jaja u la la."

Pagi pagi lagi dah buat saya senyum sampai telinga kan you neh? *Hugs*


Yes, kau kau semua.
Cinta itu. Manis dan Sakit.
Tapi aku lebih banyak rasa sakitnya.
Terima kasih.

Why should i say I Love You?

11 comments:

Oshi mOshi said...

ape jaja ?? ckap je !!

jaja love you !haha
dah mmg angau nie

jaja karen said...

haih. hahahaha

farrah said...

jaja ta nampak semua bahagia dengar jaja bahagia.
jaja ta nampak semua muram bila jaja sedih.

sebab semua eksaited gila bila jaja mula post A dalam hidup jaja.

jaja karen said...

Aku bahagia dengan korang weh than dengan A.
hahahahahaha XD

farrah said...

haha. nasib baek .
kalau ta aku tacing! :D

zahirlunatik said...

aik?
aku igt ko ni rock tegar..haha

Oshi mOshi said...

hahaha

someone already falling in love with A..
mane mane A ?
nak tgokkkkkk !!

Ahmad Syazwan B. Ahmad Tarmizi said...

bunkface world !

jaja karen said...

zahir : haha. ciss engkau. roksetar hapa benda.

jaja karen said...

oshi : hahaha wek :P

jaja karen said...

bunkface ? errrrr