20100226

Tadika Sekilas,

Amacam?Macho tak aku masa zaman tadika dulu dulu?Kahkah.Mok Susaiput sampai la ni tak percaya ni ni gamba aku masa aku tadika. Dia siap cakap ;

"Ja, kau cilok gamba abang kau kan?"

HAHAHAH.
Sumpah ni memang gamba aku lah.
Rambut pendek kan so nampak ah cam ke-lelakian sikit kan.
Aku ingat lagi, masa Abah sikatkan rambut aku kat kedai cina yang tolong amik gamba aku nih.
Sweet je Abah aku kan. Rindu weh time kecik kecik dulu. Time time zaman jahiliah lagi , tak tahu apa apa. Yang taw, blaja , maen , blaja maen. HAHA.
Masa aku tadika dulu, Mak aku kerja as tukang masak kat tadika aku. So, for sure, aku dapat makan lebihhh banyakk kan dari budak budak lain. Keh Keh. Best Best.Budak tadika lain memang berbulu je ngn aku time tu. HHAHA.Cikgu favourite aku cikgu Jamilah,sebab dia sporting, bagi kerja sikit je, yang lain maen maen. HEHE.
Dan, yes, aku rinduuuuuuuuuuuuuuu gilaaaaaaaaaaaaa dekat bestfren lelaki aku masa tadika dulu.Nama dia Akmal. Sumpah rindu. Pegi tadika sama sama. Mainkejar kejar. Nyorokk dalam terowong sampai kene tibai ngn mak aku. HAHA. Tapi. Aku dah lost contact dengan dia. Dah try cari kat Facebook, memang harapan lah nak jumpa. HAIH. Kalau lah dia baca post aku ni, kan bagus.

Oh ya, aku tadika dua kali beb. Rajin tak? Aku follow kakak aku masuk tadika sekali , kes bosan punya pasal lepak dekat rumah. HAHA. Sebab tu aku genius masa tadika. HUHUHU XD


Apa apa pown, aku memang rinduu gila masa kecik2 dulu. Tak payah pikir sangat pasal duit, cinta, kereta, and bla bla bla bla. Rasa macam dunia ni free je. Bebas bergerak.

Aku tadika dekat tadika kemas, takdelah sampai seribu sebulan yurannya macam tadika sekarang ni kan?

:)

-Jaja is hoping she can turn back time-


Loves,
Jaja Karen.

12 comments:

nand nasyari said...

jom kite masok tadika balik..
kompem dpt no 1 je..heheh :P

Oshi mOshi said...

hahaha
jaja mcm laki ouh
haha

sarah shinoda said...

jantan gile lu jaa.
kalah aku. haha

Anonymous said...

if only i cud turn back time~~~

Amanda said...

eh, tabika perpaduan pun x sm ribu2 beb yuran.

aku, rindu main gelunsor. nk trun ja kene ttp skirt sbb nnt terbang malu budak2 laki nmpk.

jaja karen said...

nand : ahah! riindu weyyy

jaja karen said...

oshi : mantap kan? kecik kecik wa dah machoo

jaja karen said...

sarah : haha. aku kecik2 dah mcm vox kotm kan?kahkah

jaja karen said...

anon : hahha. u cant as weell as me. heh

jaja karen said...

manda : haha bagus ah cmtuh en. aku tadika pakai baju kurund :) awww

MéuzAngelo™ XXIII said...

muke mcm alip alfiandy mse kecik2.. hahaha :))

jaja karen said...

sape alip alfiandy. aku mcm penah denga