20100302

Saya di Tagged oleh Nand,

Demi menjaga hati nand, ceh. menjaga. HAHA. aku nak buat jugak ah tagged dia nih en. mcm best je soalan en. haha. ok , layan~~




1. Adakah anda rasa HOT???
HOTTAKAU la. haha. hot la doh. skang musim panas gila. malam pon panas. apatah lagi siang. nak pakai shades pegi upten kang ckp gua over pulak. haha


3. Cerita pasal gambar
ahah . aku terpesona dengan tee mamat nih pakai. gile rare do!
lady gaga oh lala.

4. Bila kali terakhir anda mkn pizza?
dengan sake,faratam,durrani black. gile babi kenyang.haha.sumpah aku gemmuk lepas tu

5. Lagu terakhir anda dengar
paramore-born for this!
yeah hayley!


6. Ape yg anda buat selain menyelesaikan tag ni
minum air 100 plus. sambil tunggu si sepet lan anta cd kat aku. bapak lambat ah.haha.

7.Selain nama sendiri, anda di panggil nama ape?
jaja, jaja karen, jajan, sepet,cino,aja,adik,jaja karim (yang ni sumpah mintak kaki),tah cing kuhat (alip kasi), jaja karen oo, jaja baharin,hajar, siti (cikgu sejarah masa aku form 2) hilang macho gua.tapi sebenanye aku geli kalau family panggil aku adik. HAHAHAHAHA.

8. Tag lg 8 org
  1. farrah aien.
  2. oshi
  3. froggie
  4. uncle syaf
  5. rex
  6. amirr ariff
  7. enna ohh
  8. aina
9. Siapakah org no.1 kpd anda

Faratam? haha, bff aku. sib bek dia penyayang kalau tak memang hari2 gadoh je la ngn aku. haha.. kenal dgn dia baru 3,4 bulan cmtu kot? haha. tapi aku sayang dia . maybe dia "yanie" yang kedua. maybe la. tapi sape berani kacau dia, aku libas laju laju.ok. aku geli dah nak tulis lagi. haha.

10. Katakan sesuatu mengenai org no.5
Rex? haha. aku kalau baca blog dia. kalau tak gelak tak sah. and aku salu ckp kat budak2 ni, Rex yang mana satu hah? hahahha..

11. No.3 ade hubungan dgn sape?
haha.. aku taktahu la pulak froggie dengan sape kan skang. tapi aritu baca blog dia. ade skit2 la pasal cinta.. haha.. dah ade ah tu kan?kot la kan? froggie, answer me. haha

12. Bagaimana pula dgn no.4
Uncle syaf? aku takpenah jumpa dia lagi. tapi aku tgok die ni mcm femes jek. gile ramai kot followers dia. haha..

13. Pesanan kepada org no.6
HAHA. good luck final bro. and semoga selalu berbahagia dengan ezzy :)


15. Adakah no.7 dan no.8 mempunyai persamaan
haha. both perempuan. and both cantik :)


16. Berikan 5 yg anda tau tentang org yg mengtag anda
  • haha. nand? aku taw nama dia nurani nasyari.
  • dah keje. so, boleh ah blanje i makan hari2 kan nand?
  • followers blog aku.huhu
  • budak uniten jugak
  • cantik :)
17. Persamaan antara KAMBING dan LEMBU
halal dimakan.dua2 nye binatang.

18. Perasaan anda wat tag ni
penat menunggu orang tak datang2 ni.

19. Adakah anda tau si razman itu sengal
razman bukan adik lan ke?

20. GAY or LESS
none. haha










8 comments:

MéuzAngelo™ XXIII said...

lame x jumpe nand ni.. aku pun baru tau tu nama betul dia.. haha

Amanda said...

jaja karim.

nand nasyari said...

meauz: ceh..slama ni ko tatau nama penuh aku ke..? aiyaakk~ ;D

hahaha..jaja..thnx buat tag ni...heheheehh :)

Oshi mOshi said...

kena buat eyh ?
haha
orite!

jaja karen said...

meuz - kenapa kau mcmtu sekali -__-

jaja karen said...

nand - sure thing ! :D

jaja karen said...

oshi - haha kena kena

jaja karen said...

amanda - kau diammmm sudahhh haha