20100303

Rabu yang HAHAHAHAH,

#Siri bercakap dengan Razlan b. Razman,

Pagi2 dalam awek cikimak yang kaler putih,

Aku : Weyh, adik hang si Razman tuh umoq dia bapa hah?

Razlan : (dengan muka penuh chill) Oh, 43, awat?

Aku : HAH? adik hang umoq 43? biaq betul? ( muka terus tak jadi tido.)

Razlan : Oh, thats my dad ( muka penuh rasa tak bersalah).Adik aku Razwan la bukan Razman.


Aku : -_____-. HAHAHAHAAH.

*Pening kepala la nama dekat2 ni. HAHA.


#Siri bercakap dengan Faratam a.k.a Keling Tegar,

Dalam lab tingkat 4 coit,


Aku : Weh, kau da save belom C file tu? ( muka habis siries)

Faratam : Dah la. Dah la. Dah la. ( muka konfiden habis).

Aku : Kau betul2 doe, japg nak burn ni.

Faratam : Siries2 . Da save lah. Jum jum.

Bergerak ke upten. Nak burn file . Then, trus send kat Madam.


Faratam : (dengan muka mgantuk gila) Weh mana do file ni. Aku save kot td.

Aku : Kau biar betul wey. ( berusaha carik gak file. Tekan refresh. Sort by banyak kali. Show hidden file. Sume bende dah try.) Mana doe kau save ke tak?(Sumpah cuak gile kot kalau hilang, c prog bai c prog.)


Faratam : Ha tu tu. ( sambil tunjuk file bernama "lala" )

Dengan muka penuh yakin, mutu, keunggulan, Faratam ckp lagi.

"Siries wey yang ni la aku save."

Aku : Tapi yang ni notepad dowh. Notepad. ( Aku mcm speechless gila).Notepad kot.Tape lah weh. Kita pi lab balik.

On the way dalam kereta, memang kaw kaw la Faratam kena gelak dengan aku dengan anak Zaihan uh.

Farah oh farah.. How come C file can convert to be notepad? HAHA.

Kau memang betul2 masuk air arinieee Farah. Salah aku jugak ajak pg Mcd pukul 3 pagi.HAAHAH.

Ari Rabu memang hari Faratam masuk air.Dia pon gelak sengsorang aku tgok td. Pakej betul. Keling+masuk air+ gilaa. haha :D

3 comments:

nand nasyari said...

nanges weh kalo lupe save c prog nye file..
nk2 kene buat blik..kompem i hantuk pale kt pc..hahahah :P

jaja karen said...

haha agak ah rasa cam nak nanges gila babi kan

farrah said...

yang aku tau aku save betul oke. wekkkk!