20100402

From Pangkor,Sunway,Icity, with Lovesss,




















Nota kaki lengan lutut :

  • Pandai2 la korang bezakan mana satu pic sunway, mana satu pic pangkor, mana satu pic i city.
  • Sumpah aku bertambah paranoid lagi dengan ular, time mandi kat pangkor , lek je binatang tu kejar membe aku. Oh, damn you ular.Kau bangsat.
  • Million thanks kepada Ban and Yob. Korang mmg baik.
  • Kepada razlan razman, terkejut tak ai pegi pangkor dengan you? HAHA.
  • Aku berjaya men-jeleskan faratam. Wekkk! Die x dpt pegi pangkor. :P
  • Holiday kali ini sangat seronok sebab aku pergi lepas habis final. Kira release tension aaa.
  • Kak Aina a.k.a akak Yob sangat comel dan baik.dan pandai Memasak :)
  • Kalau nak pegi holiday, terus terang je kat Abah, jangan cover2 line mcm aku, last2 kantoi jugak. Nasib Cik Baharin sporting. HUHU :)
  • Konklusinyaaa, nak pegi holiday lagiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :)

2 comments:

Amanda said...

ha'ah lah jaaaaaaa... muka kau SAMA dgn dia...
haaaaaaaaaaaaa~

jaja karen said...

dia cina ai melayu la/ hahhaha