20100425

Jaja, sorry.

Seminggu ni aku selalu dengar ayat ni sampai aku rasa , haih kenapa?


"Jaja, sorry bla bla bla"

"Jaja, sorry aku lupa bla bla bla"

"Jaja , sorry aku tak jadi lah.."



Sory sory.

Tak apa. Kalau aku marah kau pon kejap je.Aku panas sekejap. Nanti aku cool balik. Tarahal lah.
Aku kecewa dengan harapan aku mengharapkan sesuatu itu terjadi. Tapi mmg tinggal harapan je lah. Tapi ada satu benda buat aku rasa gembira. Ubat yang aku beli haritu really works. Nak makan pon nak taknak je. Yeah. Macam ada harapan je ni nak jadi kurus kering.Aku selalu imagine something sebelum aku tidor.


Aku imagine aku nak jadi perempuan yang macam ini once in a life time. :


Kurus kering, pakai skinny pon cantik je, baju pon nampak longgar je, rambut panjang messy2 skit,make up2 skit, then jalan2 hisap rokok.


Aku tahu imaginasi aku teruk n pelik kan. Entah kenapa. Aku pon xtaw aku suka imagine mcm tu.


Ok i knew it sucks. Tapi sekurang kurangnya aku jujur dengan diri aku.
Sorry.


*sorry lagi

4 comments:

Wolverina said...

jom ja. kurus kering2. baru boleh pakai leggings tanpa segan :D

Amanda said...

kau rindu aku kan jaaa.... sbb tu kau selalu imagine psl aku... kan kan..! haha!
esk gua last paper bebeh!
welcome to jerantut..
ahhhhhhhhhh~~~~~~~~

jaja karen said...

azie : u dah kurus kot !!!

jaja karen said...

ahhahaha. tp kau x isap rokok kan mandaaa. welcome2... dtg cepat......(aku dah separuh gila bosan neh)...................