20100425

Punk dengan *Amanda,



Oh. Jangan salah anggap. Kami bukan punkrocker. Kami manusia biasa. Tatahu knowledge2 punk ni. Kami gadis biasa biasa aje.


Cepatlah datang rumah aku manda. Aku tahu kau sangap KFC kan.
Aku rindu kau ni.
Makan pon x lalu.
Kalau aku kurus kering, i'll blame it on you. HAHA.
Cepatlah dtg rumah aku Manda.
Culik aku lagi.
Kita nak pegi Taman Negara kan?Oh taksabanya.
Aku tahu.
Kau suka jumpa kawan kawan kau. Lipan, monyet, tapir, kuda laut.
Bosan gile ni Manda.
Cptlah jumpa aku.
Aku akan memperkasakan jiwa wanita kau.
Haha.


A : Bosan lah. Hati aku dah keras . Malas nak fikir dah pasal lelaki.

B : *Angguk*. Aku tahu aku penah rasa. So, yeah welcome to the club.

A : Yeah. Kita sama ;D

B : Kau keding.!! mana sama.

*trimaseh siti amanda kerana membuatkan aku rasa, aku perlu keraskan hati aku kembali.
so yeah lets punk with me single lady. i love you forever.i told u, i will never be the same.

here we gooo! so long,, "everyone"

2 comments:

Amanda said...

oh oh oh love u forever n ever too bibi.. ;p

punk not dead..! cett~

Jaja Lee said...

love you b. haha