20100430

Moulin Rouge,






Filem yang aku tengok masa aku darjah 5.
Filem yang bagi aku jadi die hard fan Nicole Kidman.
Filem yang aku tgok dan akhir sekali aku menangis teresak esak.
Filem yang aku akan choose lepas Titanic.
Filem yang aku takpernah borak dengan sapa sapa.
Filem yang bagi aku rasa cinta itu tak semestinya bersatu.
Filem musical yang bagi aku rasa music dan cinta itu bersatu.
Filem yang aku boleh siap hafal sebijik bijik skripnya.


"The greatest thing you'll ever learn is just to love, and be love in returned"

4 comments:

Aina Alia bt Rahim said...

xpenah tgk cte ni pon =.='
cume tau tajuk cte ni the name of famous cabaret in paris..wow~ (mmg cte sal high class whore ke?)

jaja karen said...

yea. but she have a sincere heart. and she found her true love.

esumi-lynn said...

aku suka masa pakcik gemuk tua tu cakap "show must go on" dekat nicole kidman yang buat aku rasa sedih sgt tgk pengorbanan dia utk laki tuh.

jaja karen said...

yeay.. paling sedih last sekali satine mati. haih, life is unfair.