20100429

Siries nak culik dia,










SIRIES NAK SANGAT JUMPA DIA. HAISH HAISH

10 comments:

Ikemal said...

have u watch that moie? toatally awsome.lepas dia berlakon dalam kami aku dah mula minat.

jaja karen said...

yap. i have watched, plus i got it in my lappy. hheee. totally awesome!

esumi-lynn said...

aku suka dia sangat3! aku still ingat masa terserempak dengan dia dulu. dia senyum kat aku. aku dlm otak fikir "sapelah mamat ni muka familiar gila macam nak mengorat aku ade jugak, tapi familiar gila." dah 10langkah melepasi dia, baru aku ingat. masa tuh sumpah nak jerit kuat2. haha. tapi aku suka dia~~~

jaja karen said...

hahaha best gile kau teserempak! aku takpenah lagi kottt! arghhh jeles! hahah

si.tangan.besi said...

ou . kak jaja jgn lupe bwk saye bile na jmpe dea! mane aci kak jaja tackle sorg2 . hahah XD . na tgk movie dea :(

jaja karen said...

haha. nak jumpa die susah la. xjumpa2 lagi. hehe. haha. gile la nak tackle die. pegi la download syg.

si.tangan.besi said...

na dwnload kat mane :(

jaja karen said...

utube?

Ikemal said...

u tube tak lawa kualiti dia. tak ngat donlod kt page mna. hd pnya..

aku bukan pmpupuan tp ak suka dia. haha..

Jaja Lee said...

haha. aku ade yang hd. aku suggest je utube ni.

haha . semacam do ayat suka. hahah