20100504

Aku cair dan cair dan cair dan cair,

Ber-borak - borak di Facebook, romen punya romen eh komen punya komen punya komen punya komen punya komen punya komen punya komen,

mata aku yang kuyu - kuyu , tiba - tiba menjadi segar,

hati aku yang sedih sedih jadi happy sekejap,

badan yang rasa mengantuk rasa taknak tidur terus,

senyuman yang nipis terus menjadi selebar - lebarnya ,

bila aku dapat ni....

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..

..
.
.

.
.
.
..
.
.

.
.
..
.
.

.
.
.
.
.


CLICK TO ENLARGE.



Omaigod. Siries aku cair.
Okayy.
Blame Facebook, hehe :P
Adore gila dia ni.
Wish aku dapat tengok dia ber-puisi depan aku.
Oh Doraemon,tolonglah aku.

Nak jumpa die sangat. Like terriblely craving.!
*Aku angau ke ah?
HAHA.

:)

*aku tahu bende alah kt atas tu aku edit n nampak buruk. well, do i look like i care?:)

12 comments:

si.tangan.besi said...

grrrrrrr . kakjaja ta aci !

Ikemal said...

aku pun penah rasa cmni waktu mohd jayzuan post komen kat myspace aku. hha.

farrah said...

hell yaa.
aku yang tekan link kau kasik pon excited habes. inikan kau yang gilakan dia. and aku da tergelak2 masa bukak his wall. ouh jaja. hahaha

Jaja Lee said...

haha lek la dik. aci tak aci . haha :P

Jaja Lee said...

ikemal : jayzuan aku dah banyak kali jumpa. sumpah banyak kali. smpai dlm train pon duduk sbelah die. tp mcm xde smagat sgt nak tegur. zahiril ni jumpe sekali aku nak tegur trus! haha

Jaja Lee said...

farrah : haha. aku lagi ah. senyum tak habis2 ni. hhahaa. jejaka idaman malaya ai ni :)

esumi-lynn said...

haha. patot lah pun. baru aku tahu. hahahaha.

Jaja Lee said...

haha baru kau pham kan lynn.! :P

esumi-lynn said...

ye ah. arituh kau terjah je aku cakap kau mencair. mana aku nak paham. haha. :p semoga kau bahagia beberapa ketika. :p

Jaja Lee said...

haha. saje kasi saspen ;P
haha.
bahagia doeeeee.
bila lah dpt bertentang mata . huhuhu

PHIRDOTE said...

u in gila bayang lar.haha ^^

Jaja Lee said...

haha. agak la kot ;p