20100605

Cinderella gila,





terus buka baju avenged sevenfold kau sayang,terus bakar sigeret kau, terus bakar dan terus bakar
jangan berhenti.
sebab sekarang sudah pukol 12, cinderella gila sudah pulang.
pulang ke rumah dan takkan kembali,
cerita wonderful kita berdua sudah habis sayang. tamat. sudah temui jalan mati.
sudah diletakkan titik.sudah diikat mati. sudah di lock up dan dibuang kunci.
cepat senyum lebar lebar. cepat.
cepat lompat . cepat senyum
lompat. senyum. lompat senyum.
puas kan?
mesti kau orang paling happy dalam dunia sekarang ni kan?
takkan ada cinderella gila datang dekat kau lagi dan cerita mengarut ngarut sampai kau
penat nak senyum gelak gelak ketawa,
takkan ada cinderella gila datang dekat kau lagi cerita dia sakit perut sebab tak makan nasi dan selalu ketagih coke,
takkan ada cinderella gila datang dekat kau ckp dia rindu kau sampai brader pos laju yang hantar perfume victoria secret's dekat dia pon dia ingatkan itu engkau sampai dia scream nama kau kuat kuat dan dia realise dia salah dan itu bukan kau,
takkan ada cinderella gila yang sanggup redah hujan,redah lautan manusia, redah jalan sampai sesat semata mata nak beri kau hadiah dan lihat kau depan mata lagi,
takkan ada cinderella gila yang teringat kau sampai mengalir air mata betina dia,
takkan ada cinderella gila yang tulis poem utk kau lagi supaya kau realise apa dia rasa,
takkan ada cinderella gila yang sanggup kena marah dengan sister nya lagi semata mata nak jumpa kau,
takkan ada cinderella gila yang buat gamba kau sebagai desktop background nya lagi semata mata dia pendam perasaan dia berbulan bulan smpai gila,
takkan ada cinderella gila yang text kau tgh2 malam dan kata ,"hai hensem"
takkan ada cinderella gila yang kejut kau subuh2 adam lagi,
takkan ada cinderella gila yang borak dgn kau pasal lipas dgn ular sampai dua tiga pagi sambil sengih2 ketawa ?"dan akhirnya dia ckp
"eh apahal kita crita pasal binatang ni"?")
takkan ada cinderella gila yang eksaited tanya kau lagi bila hayley nak dtg mesia eh?,
takkan ada cinderella gila yang tanya kau, eh kalau aku colour rambut aku merah mcm hayley boleh tak?
dan patutnya kau realise. cinderella penah kata kalau dia wish nak kaler rambut, maksudnya die tengah gile babun high.
mabuk.
mabuk kerana sakit kau ignore dia,
takkan ada cinderella gila yang cerita dekat kau lagi, yang dia makan fries dengan sos je satu hari,
dan dia teman kau makan sambil minum coke,
dan kau kata pada cinderella gila itu,

"kalau kau minum coke , aku belasah kau"

kau tahu? cinderella gila senyum happy.hati dia bunga bunga.sebab bila kau cakap dekat dia mcm tu,
dia rasa kau caring pasal dia.tapi kau tak pernah tahu sebab kau buta hati.kau dungu. kau bodoh.kau ego. kau selfish.
tapi itu semuanya sudah berlalu dibawa angin, sudah ditelan air laut, sudah disampah sampah, sudah tak ada harga dan makna.

kerana cinderella gila sudah pulang. sudah pukol 12. sudah off kenangan wonderful kita.sudah berakhir segala emoshit happy
kita.
hisap marlboro merah kau sampai habis enam belas kotak sayang.sampai paru paru kau bertukar warna gelap sebab aku tahu kau suka warna hitam.
jangan berhenti bakar rokok kau.

jangan berhenti
jangan berhenti sayang,
sebab cinderella gila sudah sakit dan terus pulang ke rumah. tanpa pulang kepada kau lagi.
cinderella gila sudah tidak ada senyuman khas untuk kau,
cinderella gila sudah tidak ada air mata betina untuk kau,
cinderella gila sudah hilang dari ingatan kau.
goodbyes my lover.




"Sometimes we come into a person's life,not to make them love us but to make them feel
that they are so much worth loving for."




another palat story by Jaja Lee.

Ok,Jom minom Coke.

9 comments:

Aliyn Amirah said...

hahaha . biarkan lah si dia . that prince shud realise what he did .

Jaja Lee said...

im fully hopeless.
dah tamaw harap apa apa.

Ikemal said...

its a palat story.

tak akan ada lagi untuk apa-apa.

Jaja Lee said...

hidup sentiasa palat :')
and that is real.

farrah said...

urff baby. ily.
jum collaborate ngan gua jd step sister cinderella pulak. haha.

hugs*
i know how much you love him n how much hurt you get.
be strong. strong n strong.
tp sungguh, another coke, another pain sebab gastrik, aku terajang kau.

Jaja Lee said...

tamaw jadi step sister.step sister cinderella tembam tembam. haha

aku wish jadi hippie. tak hurt most all the time.
hugs.
ily

Anonymous said...

i wish i could spend all my life with you cinderella :(



---

kawan kau paling mengada-ngada JAJA (:

Anonymous said...

aku merajuk mcm mana pun kau tetap kawan aku jugak (:

Jaja Lee said...

siries kau tak happy doh hidup dgn aku.
aku freak habis.
haha