20100808

Comolot perempuan ,


Emosi Lisa hari ini kurang stabil . Penat sangat dan pretty fucked up mungkin dengan keadaan sekeliking.Semalam Lisa lepak 8jam tengok benda paling rare dalam dunia . Tapi tak makan nasi atau apa apa. Sebab lisa terlampau mengantuk. Penat dan lapar. Lisa akan berubah menjadi seseorang yang tidak dikenali apabila beliau lapar. Silap silap haribulan laptop compaqnya boleh terbelah dua. Air mineral yang sejuk boleh bertukar menjadi panas. Dan tolonglah jangan terlalu desperate dan menjadi pandai sedikit apabila berbual dengan Lisa ketika beliau dalam keadaan tidak normal jika lapar.

Mari aku bagi kau kau semua contoh ape benda yang Lisa pissed off sangat dan loya sangat ketika dia dalam keadaan tidak normal. Terutamanya loya terhadap lelaki lelaki poyo dan kurang faham bahasa melayu. Mungkin lelaki lelaki itu mendapat f9 ketika spm ataupun cikgu bahasa melayu mereka sering bertukar ganti ataupun mereka memang benak lembu melampau lampau.

Mamat P : Hey Lisa. I nak beli baju iwabo tu. Ada lagi?

Lisa : Dah sold out.Yang ada baju B and T je. Nak?

Mamat P : x mo...nk yg grindcore

Lisa buat muka nak muntah.

Lisa : Oh ok.

Kemudian, mamat P tiba tiba kelaut soalannya.

Mamat P : Eh u stay mana?

Lisa buat muka apahal?

Lisa : Erm, bangi.

Mamat P : LOL...I *** je LOL. Jom la lepak!

Lisa rasa sangat annoying. Pertama. Lisa sangat annoying dengan perkataan LOL.Sudahlah perkataan LOL itu dibesarkan. sebab LOL itu macam perkataan pejadah apa tah.Siries mengundang perasaan menyampah. Kedua, Lisa langsung tidak mengenali mamat P dan tidak ada secebis pon rasa dalam hati ingin mengenali mamat P. Lagian, mamat khalid jauh lebih kacak dari mamat P. Lisa rasa lebih baik beliau jumpa mamat Khalid dari berjumpa mamat P. Ketiga.Mamat P mempunyai perangai, Kau-tak-kenal-aku, tapi kau-bajet-kau-kenal-aku-10-tahun.

Lisa menjawab ,


"Malas.Penat.Semalam busy"

Lisa sangat berharap jawapan beliau itu akan membuatkan mamat P berambus cepat cepat. Secepat lecturer bombastard Lisa memulakan kelasnya seawal 8 pagi.Lisa benci kelas pukul 8 pagi.Selalu miss the first part. Damn.

Mamat P : Penat ke takut boyfriend marah?Haha.

Lisa : Im single.

Mamat P : ya ya nk ngorat

Lisa : gila T____T

Mamat P : T____T ap 2?
klu btol2

Lisa rasa mamat P ini takfaham bahasa. Atau sudah setahun single. Atau selalu ditinggal awek tanpa khabar berita.

Lisa : Saya lesbian.

Lisa harap jawapan dia kali ini betul betul ada kick. Supaya mamat itu berambus cepat cepat.Namun nampaknya mamat P itu betul betul muka tembok tebal 15 inci.



Mamat P : Oh saya bisex..

Lisa : saya x suka org yang bi. saya suka perempuan lesbian je. suka comolot dorang.

Mamat P : * diam dan terus offline*

Lisa menjerit gembira dalam hati. Dan bisikkan syukur Alhamdulillah..

Akhirnya mamat P itu faham bahasa melayu juga.





4 comments:

an.afiqah said...

HAHA ! nice trick . nanti nak try jugek .

( ceh , bajet hot en ? HAHA ! )

Jaja Lee said...

kita kene bajet hot walaupun tak hot. jyeah! HAHA :P

esumi-lynn said...

haha. kalau perempuan yang bi, lisa nak comolot tak? :p

Jaja Lee said...

mungkin? haha