20101013

Press,







Kalau kau kau semua tanya apa benda yang mostly disturb kepala hotak aku sekarang.Aku dengan confidentnya akan jawab. Fucking final exam and fucking lots of money. Dua benda alah dunia yang buat aku rasa macam nak mati esok. Mungkin sebab aku tak berada di tempat yang aku patut ada. Macam kau orang sederhana tapi kau lepak starbucks hari hari.Serba tak kena kan?

But at the same time.Aku rasa happy sebab orang keliling aku buat aku senyum.Dan kepada Incik IE thanks for being my superhero and my loyal listener as well as my bestfriend.Lu memang terbaik la brader.Gua sayang lu macam gua sayang Yari gua.


Dan kepada kepada semua yang membaca post ini sila doakan orang gila yang menulis post ini berjaya menjawab soalan final exam tanpa sebarang keraguan dan kesadisan. Cuti sem ni gua nak pergi JAUH. Doakan keselamatan gua ya manusia manusia cantik semua? Aku wish korang suma kaya raya satu hari nanti. Peace.

2 comments: