20101014

Sor-ry,

video


video

Sorry my favourite boyfriend :(

Awak nak tahu tak saya nak edit video ni 3 jam je sebab nak rotate punya pasal last last saya decide record lagi satu video. Awak tahu tak benda benda mcm ni rarely happen dalam hidup saya? Awak tahu tak saya tidur pukul 8 pagi lepas upload video ni semua?
Kalau tak terharu lagi , saya taktahu la nak cakap macam mana.


But the most important thing is,

*Gua senyum sekali je lu dah cair kan?

Maafkan saya ok ok ok?

4 comments:

kc nur qasedah said...

if aku nie bf kau,sumpah im melting! haha

Cik Jaja Lee said...

harap harap dia mcam kau kc :(
hopee sooo :)

a GirL withOuT naMe said...

sweet lah!!!

Cik Jaja Lee said...

heee thanks a girl without name :D