20101123

Sepet dan Bontots,











Aku rasa apa kau rasa.Kau takpayah nak cerita pon aku dah tahu.Sebab kita bonding.Macam mirror.Aku nampak kau dalam diri aku.Kau nampak aku dalam diri kau.Time aku ranap.Kau ranap.Time kau bunga.Aku bunga sama.Cukup banyak kan bonding kita?Cuma yang lain nya. Bontot kan?Takkesah kau nak cakap.oh well im skinnier now.Oh i dun give a fuck baby.Hehe.Aku tahu kau tengah senyum nak marah aku kan sekarang.Nasib la kau dapat adik terjal macam aku.Keh keh.


Yang buat kita terseksa benda yang sama.Allergic kaimak tu.Cuma kau nampak ketara.Sampai jadi macam ular.Ah kenapa mesti ular?Dengki betul kau dengan aku en?Aku stok yang makan dalam punya.Dalam punya dalam woih.Dan aku sangat simpati dengan keadaan skin kau sekarang but at the same time aku tak sabar nak jumpa kau.Kita gila nak diet and kurus macam Jessica Alba cuma kau gagal di bahagian bontot (lagi).Aku gila pegi jogging tapi kau gila nak berendam macam badak air kat swimming pool uniten tu..kan?keh keh.

Dan yang paling latest lepas aku call kau tadi, kau cakap si botak tu nak kau pulak put effort pegi jumpa dia.Padahal dekat je pon kalau dia nak ada kereta.Dan yes,nasib kita sama (lagi) , si jimmy tu suruh aku put effort pergi melaka sorang sorang.Gila apa Jimmy ni, tak risau ke girlfriend dia yang elegant mcm Jessica Alba (lagi) ni kena culik on the way pergi sana.Tak patut tak patut.*geleng kepala.


Matematiknya disini,kita memang BONDING.Aku benci kau:)
Sekian.

4 comments:

farrah said...

F ur ass baby. i hate u. haha. well. envy me. :D

Cik Jaja Lee said...

envy u for what maderfaker? haha

farrah said...

for my losing of fat.

Cik Jaja Lee said...

haha losing kejap je.