20110113

Kids,dun bring ur exes to the wedding,

Aku baru mula nak mengubah taboo pasal "kau ex gf bf aku,kau tak boleh lepak/borak dengan aku","kau gf ex bf aku,kau tak boleh lepak borak dgn aku".Aku baru nak isytiharkan aku berjaya.Berjaya buang segala badi celaka ex gf tak boleh baik dgn current gf.Sebab sesungguhnya ex gf memang tak boleh nak buat muka "kau bahagia aku bahagia" depan ex bf dia sendiri.Sungguh.Tak boleh.And when these three people caught into some situation tiada benda lain yang boleh kau expect selain worst.Aku dah experience benda ni.Mula mula everything was okay.Dia senyum kau senyum but end up si ex gf ini mesti menggila.Sebab apa?Dia tak boleh tengok kau bahagia.Simple as that.Simple.But worst.Really worst.

2 comments:

Anonymous said...

blah laaaaaaaaa kid

hahaha

-buah yer!!

Cik Jaja Lee said...

haha buah yer!