20110127

Kuala Lumpur,Aku Okay



Secara jujur aku dah lama dahagakan hasil seni yang sebigini.Selepas My indie rock darling,selepas KAMI,aku rindu aku dahagakan hasil seni semacam ini.Hasil seni yang jujur walaupun belum release hasil sebetulnya.Melihat teasernya sahaja dah buat aku teruja.Yang aku kenal dalam teaser ini hanya dua, Mohd Jayzuan yang banyak kali aku jumpa dalam KTM tapi aku still cuak nak tegur apatah lagi mahu bergambar sama dia, dan juga Aidil vocalist Couple.Film Kl Aku Okay ini mereka belum siap habiskan sebab projek ini projek cukup duit baru jalan.Oleh itu,untuk membantu mereka mengumpul,kau kau semua boleh like mereka di FB.Type sahaja : Kuala Lumpur Aku Okay, dan tempah sahaja buku yang mereka jual untuk membantu mereka mengumpul dana untuk mensukseskan film cool sebegini.Aku doakan dorang semua berjaya siapkan and yes aku memang tak sabar gila babi nak tengok full film ni wey!

Ada dua line yang mengikat aku tepat ke film ini ;

"Kau memang jeles kan,kau lonely macam anjing,aku tahu"

"Eh awak,tapi kenapa hati saya retak?"


Do support indie scene guys.Love!

2 comments:

Izzat Ezuwan said...

bila bila bila nak keluar ?

Cik Jaja Lee said...

tunggu duit cukup.baru boleh bikin.