20110125

Tak boleh tidur punya hal,

Sebelum aku start cerita pasal kenapa aku tak boler tidur sangat malam tadi,disini saya Jaja Lee,ehem ehem Zahiril Adzim merangkap kipas susah mati beliau,saya ingin mengucapkan happy belated birthday ye bob.Semoga awak makin mantap and mantap lagi berlakon and boleh berdiri sebaris dengan Johnny Depp la paling bangsat pon.Saya akan sentiasa berada di belakang di depan di kiri di kanan awak.I love you always :).Meh cubit pipi sikit meh.

Okay back to the main point.Haritu kan korang.Lepas aku berhempas pulas hadap lab test.hadap mid term database.hadap meeting business english.hadap sana hadap sini sampai makan malam(macam rempit sebut makan malam)pon aku tak sempat nak amik.yang sempat aku ngap dalam badan aku ni hanya keropok,roti coklat yang tak sedap langsung,dengan air apple fav macam biasa.Habis meeting je dah pukul 11.Confirm confirm kedai dekat upten semua dah tutup.Makanya berlapar lah aku malam tuh.Pergh.Sedih bro sedih bro.Rasa sadis gila hidup malam tu.Mula lah teringat ikan patin masak tempoyak la,ikan asam pedas la,meleleh beb meleleh.Air liur ku tahan saja dari mengalir.

So aku decide untuk tidur awal malam tu.Ya,aku pikir tidur boleh melupakan lapar di perut rupa rupanya tekaan aku silap.My bet is totally wrong bak kata Jessica Alba.Aku tidur kejap je.Then mulalah kejap bangun kejap tidur.Kejap pegi toilet cuci muka.Kejap amik gamba sendiri.Kejap online.Kejap pegi peti ais cari makanan walaupun tahu takde makanan.Last last aku decide aku habiskan juga roti coklat yang mcm hampagas tuh malam tu jugak.Sedih bro sedih.Last last aku angkat bendera putih.Aku bongkang kan juga badan aku atas katil malam tu sambil Yari memainkan lagu ini sebelah bantal aku,



Dan akhirnya..aku terlena juga dibuai mimpi.

Esoknya aku bangun tidur,baru aku dapat discover kenapa aku tak boleh tidur.Aku rindu dia ni rupanya.............

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.

.
..
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.




















I miss you Alex Turner.Kbai.

2 comments:

Enna said...

alahaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii geram aku jaja!

Cik Jaja Lee said...

hahaha told yaaaa! haha ;p