20110103

Sapa tak sayang?

Hello my favboyfren,happy 3 month b.
Lu marah gila bila ada strangers kacaukacau gua,sapa tak sayang?
Sanggup tunggu gua 45 minutes dekat atas bukit,sapa tak sayang?
Lu rileks je boleh senyum senyum mintak maaf dekat gua bila gua emo,sapa tak sayang?
Treat gua itu ini,sapa tak sayang?

Terima kasih layan gua mcm lu layan gua 3 bulan dulu.
Macam first time kita jumpa.
Macam first time gua tengok lu makan depan gua.
Terima kasih sebab emo sekali dengan gua masa gua demam
Masa gua tak makan dari pagi sampai malam
Terima kasih kerana berjaya menerima kedegilan gua yang tahap mak gua pon malas nak layan.
Terima kasih jadi atm gua masa gua kepokaian T_T
Terima kasih sebab selalu pesan dkt gua,"sapa kacau lu,tolong btaw gua"
Happy 3 months my fav boyfie,youknowiloveyouso.

10 comments:

EIJABEBEH said...

terbaik jaja
semoga berbahagia selalu
happy faces mcm ni yg kita mintak

Cik Jaja Lee said...

semoga saya bahagia dan cepat kaya.cewaaah

Anonymous said...

woi aku xde id nak komen hahaha...

nice laaaaaaaaaaaa <---

Cik Jaja Lee said...

Haha nice laaa buaya.Thanks :D

farrah said...

amoi. lu nampak cina abes pakai short sama itu tops.

Cik Jaja Lee said...

haha itu gua tahu la.

kc qasedah said...

manis la ja. haha

Cik Jaja Lee said...

apo eh yang manis. haha

Jiwa Chenta said...

kawan2 tumpang bahagia tgk kawan2 hepi tau.. ;)

Cik Jaja Lee said...

moga awak pon happy ieka :)