20110620

To the King,


Saja hantar text after 12,sebab aku bet dia dah tidur dah time tu..So,1,2,3 go!!


"Abah,you're the greatest,Happy Father's Day ^ ^"

*awkward moment*
Awkward sebab aku jarang wish macam ni.Awkward sebab aku sayang dia gilababi tapi aku jarang tunjuk.Menangis pasal dia pon aku soroksorok dalam bilik biar semua orang tak nampak.Awkward sebab aku jarang wish depandepan mata.Awkward sebab aku paling degil dalam family.Yet aku paling manja mintak pelempang.Kahkah

Dari apa yang anda boleh lihat disini.Ade sign ^ ^ dibelakang itu,saya jarang ye type msg mengada ngada macam itu.Oleh itu,ini sangat RARE.

Da siap text semua.Aku bet dia akan reply subuh2 esok ke,tengahari esok ke,tengok2 tak sampai 5 minutes dia dah respond balik.

"Okay,take care"

Dan aku tatahu kenapa lepas tu berderai derai air mata aku mengalir.Padahal baru je jumpa dia weekend haritu.Betul lah kata orang,kata kata seorang Abah tu memang boleh meruntun jiwa kita semua kan?And i wish i could find my future husband just like Abah..seorang yang sangat2 penyabar..;')
Love you Bah..

1 comment:

Gda Majidah said...

yupppppppppppp :')