20091218

MGL.

haritu , aku lupa hari apa , aku ke ktv , BB, berkaraoke bersama chapek,opie, ira, and lagi dua membe chapek. aku mana kenal sapa. tp yang sorang tuh agak good looking la. lepas habes melalak kat ktv tu, kitorang ke kampung baru, makan nasi lemak. pergh sedap gila bero. wajib pegi lagi kot.lepas makan tuh mamat good looking (MGL) tu pown , borak borak la dengan kitorang. dari apa yang kitorang borak, aku dapat la tahu serba sedikit pasal MGL neh, dea dah keja, umo aku lupalah berapa, bekas student MMU, stay keramat kot? aku x sure. tp siries la aku suka the way dea cakap ngn perempuan, polite gila, dressap pown oke,sejuk je mata memandang, sore dea time karoke td pown sedap, hee. aku pown macam da cair la sket time tu... ::::
:D

otw balek uniten tuh,

aku : wey opie, sape a nama mamat tuh?

opie : adelah , knp?

aku : hensem doe. siryes aku suka tgok dea. care dea ckp pown polite je. menepati cita rasa jiwa perempuan aku betul. (sungguh2 aku explain)

opie : jaaaa, dea gay lah.

aku : *&&^^$^%%&%^$#@%&%*^(^(&)&*)

hadey, kenapa zaman skang neh, yang hensem2 salunye GAY???????


arghhhhhhh!!!!!!!!!!


korang ade jawapan???

6 comments:

afiq ohh afiq said...

aku x gay pown.. jahahaha..

Redz da Tsar said...

Aku nie kire gay jugak ke?

jaja karen said...

kau baisek kot? hahahhahaha:P

fikri FAUZI said...

mungkin dorg ni bisexx kot.

Aina Alia bt Rahim said...

hahah sbb tu la susa carik laki hensem skang ni! arggghh geramnye! tape la terime mereka wlupon xhensem mane seadanye kan.hehe sbb kite pon xhensem haha

jaja karen said...

apende tah ayat aina. mcm keling. hahahahah:P