20100118

tujonam?


dua tiga hari ni , aku busy gila. sampai makan pon tak sempat. GILA. dah macam pegi perang dah gayanya.sampai sasha ajak aku g makan sesama pon aku xley nak join. ade la dua tiga kali dia ajak. sampai dia ckp aku marah dia ke ape. haha. tni suma gara gara c-prog. gile la otak nak layan coding2 ni. haih. saat tu aku terpikir, aku keja apelah nanti. haih. belaja pon susah. hurh. kalau terlupa nak letak semi column pown program takleyh nak run. gila kecoh kan? layan jaja layan.ass c-prog ni aku jadi teammate fydo. penat melayan mamat ni. cd aku dah belikan. dia ni kemut a. bende suma aku je kua duit. print aku ape suma aku. damn yuh. nasib baik kepala hotak dia boleh buat batu cincin. Alhamdullillah la program kitorang boley run dengan jayanya . setelah berdiskusi dekat coe sampai kol 1 pagi and aku start dinner kol satu pagi. memang dinner sgt kan. arinie ass tu akan selamat dihantar. Alhamdulillah sekali lagi. rasa ringan gila bai kepala da siap asgment ni. siries. lepas panas stay dalam lab siapkan code tadi, aku lepak ngn opie chapek n kawan dia (aku xtaw nama). borak punya borak. tetibe opie pon dengan pandainya keluarkan statement ; dosa pahala kene balance doe. haha. sumpah la opie mereng. dia ingat ni akaun ke ape. opie opie. lepas kenyang makan goreng pisang dgn keropok lekor tuh, aku gerak balik ilmu. pergh. penat gila rasa badan. online kejap. then aku pon membuta dengan jayanya. sejuk gila bilik aku. rasa mcm tido atas helikopter gayanya. dalam hati aku ; ape nak jadi jadilah. asalkan aku tido.selamat tido mampos. dalam kol 8 lebih cmtu, telefon tangan aku pon berdering. ahh damn. sapa kacau aku tido ni. banyak kali jugak la bende tu bunyik. dalam hati aku lagi sekali dia bunyik mmg aku tutup telinga kuat2 dengan bantal. aku tgok phone aku. nama Abe tertera. aku mcm dapat bayangkan tangan Abe melambai2 dalam phone tu mengharapkan aku tekan butang hijau. Aku pegang lagi phone aku. nak angkat ke tak. dalam hati aku. rase nak tido mampos je terus. tapi disebabkan Abe lagi cerah dari Eddy, aku pon angkat ahh .

Suara aku da macam mamai2 ;

Abe : Jaja, bangun2. taw kan kita suma nak makan sama2 malam ni?
Aku : Erh, yeke? (blur) -____________-
Abe : A'ah. Yeye. Farrah tak cakap ke?
Aku : Tak pown.
Abe : Siap2 cepat. Farrah cakap tgu you je siap. Then suma org gerak.
Aku : Hah? Yeke? Ngok la. Asal cmtu?
Abe : ha, takpe2 siap2. nanti gerak.

aku pown bangun la dengan keadaan mamai2. pening2. apakah ini semua mimpi?aku tgok phone aku byk gila miskol dari Farrah a.k.a awek marwan. messages lagi. asal orang ramai cari aku time aku tido mampos? pelik pelik. masa aku berjaga tade lak nak cari. haiyaaa. aku tgok Ym. ade message dari farrah. farrah lagik. bosan betul a. bila johny depp nak Ym aku ni. haih~. Bukan takat Abe je yang farrah gunakan utuk cari aku, Ira a.k.a awek achai pon terlibat. siap suruh Ira ketuk bilik aku lagi. bijak kau kan farrah.memang aku denga sebenanye kalau ira ketuk uma aku time aku tido. dan bagus kau kan farrah. jadikan aku bahan betting. kan kau dah kena belanja Abe x pasal2. sebab abe berjaya kejut aku bangun. wanted sgt aku kan farrah. hiayaaaa.menarik jgak contest kau kan.tak sangke dapat membe kreatif ubi mcm kau kan.

Aku : lepak makan mana doe?
Farrah : ntah. ade suggestion?
Aku : jaja cafe.
Farrah : Maulana tamau?
Aku : jaja cafe semalam aku makan nugget dia sedap. kalau maulana , aku sambung tido mampus aku ni terus.
Farrah : ------------------------------------

Gerak pegi yunkies hut dengan happ. asal happ weng sgt malam td.aku tgah makan pon dia ley cucuk2 pinggang aku. siut betul a. ingat aku suka sgt ke cucuk2 ni? cucuk sate aku reti ah. bukan takat weng je happ tadi, masalah pendengaran dia pun melampau2. blur pulak bertimbun2. tu la akibat org tak tido. eddy sake ngn abe pon ade. yang makan aku farrah eddy ngn abe. sake ngn happ ape mimpi tah taknak makan. takkan happ diet pulak. ajaibbbbbb. menu wajib ikan siakap tiga rasa , sayur kailan ikan masin, tomyam dan ll. abe sungguh2 betul makan.mentang2 la farah belanja. memang efisien habis dia tadi. eddy macam biasalah makan stok gaya tak ikhlas. nasib baik habis. borak punya borak. tetibe eddy ajak g umah dia perlis. aku mcm, mak kau x marah ke eddy? taklah . salu je membe2 aku g umah aku.aku mcm ok. farrah da buat muka eksaited nak pegi perlis. siap ajak aku g perlis agy. before balik pahang . abah dia la. gile punya plan. ingat pahang dengan perlis mcm amanah pegi ilmu ke? terus aku pangkah suggestion farrah nak lepak umah eddy dulu. gila minah ni. plan dia dam mcm2 sgt dah aku rase. mmg xbley nak folo la babe.aku punya lah semangat explain kat mak aku, nak balik rumah farrah sabtu ni, so ahad gerak umah aku. mak abah aku pulak pegi kelantan meninggalkan anak bongsunya ini. last2 mak aku lek je cakap "suke ati kaulah " . haha. mak mak.. borak2 punya borak. tetibe kitorang dah ade kat kaunter dah bayar. gile bab. tujuhpulohnam bai. 4 org makan. gile babi gile babi.gile babi. seb bek aku ade duit nak bayar. kalau tak balik x pakai baju ah masing2. after tuuu kitorang gerak pegi big glass. shisha2. jumpa kolep. patut la susah sgt nak angkat phone mamat tu. tido mampus mcm aku jugak rupanya. muka blur je jumpa kitorang. Abe ngn aku eksaited cite sal zahiril adzim. tasangke aku Abe suka pelakon tu jugak. =). patu cite sal blog si mok gile tu. mmg gile btul. cite sume nak masuk air je. tergelak2 aku bace. aku cite kat budak ni pon. dah gelak kangkang masing2. haha. mok mmg gile. aku x shisha pon tadi. tah a. pening kepala ah. da kene kurang laaayaan. =). farrah masih dalam kategori sangap lagi. aku dah jauh meniggalkan dia. hoyeahhh. esok kelas kol sepuloh. skang dah 4.56 pagi. gileeeeeerghhhh. aku dah harus tido nie. p/s : makan kat yunkie memang mahal nak mampos tp sedap. Love Y'all. Having a nice day.

6 comments:

farrah said...

ha ah. tido pkol 5. pkol 938 ta reti lagi na bangon!!!!

jaja karen said...

kecoh la luu...haha

afiq ohh afiq said...

yankies beb yankies.. haha..

jaja karen said...

ahahahahaahh

ahmad said...

tido adalah best tu...hehehe

jaja karen said...

yes, sangat.