20100628

England SAYUR,


Semalam hari paling happy bagi aku. Sebab ternyata, ke-antian aku terhadap England sepanjang FIFA 2010 ini ternyata berhasil kerana ternyata England sangat sayur okay. 4-1
tak cukup sayur ke woi?

Tak boleh nak salahkan Rooney 100%, sebab Rooney player MU. Takkan nak harapkan dia sorang. Tapi tak dinafikan, Rooney macam blur je sepanjang FIFA ni, taktahu la apa die pikir.
Muke stress memanjang. Tapi banyak kali juga aku gelak tgok Rooney tergelincir sendiri. Mungkin FIFA 2010 ni suwey untuk Rooney. Sorry my man.Bagi aku England memerlukan pemain pemain baru yang ada speed, yang taktikal, yang kejar player Germany semalam mcm bukan pergi jalan jalan kt Pavilion macam Ashley Cole semalam,strategi 4-4-2 dah boleh buang dalam tong sampah.Dan senang cerita, Capello dah boleh resign. Duduk rumah jaga anak. Bipolar tak kena tempat Capello ni. Beliau patut dipertanggungjawabkan atas kesayuran England semalam kerana beliau berkuasa penuh pada pemilihan pemain.

Capello ni bipolar, tak caya? meh sini tgok.Tak pelik ah kalau player England suma cuak anjing kalau kene hambur dengan dia.




See you again in 2014, England.

6 comments:

esumi-lynn said...

Macam bodoh punya comel .haha.

Jaja Lee said...

HAHA. bipolar habis sial. cuak aku kalau jadi player england

iftaz said...

boooooooo englang boooo
hahaha

Jaja Lee said...

yeah. a big BOOOOOO

atari-de-arte said...

nie bleh bwk gado . haha . lambat comment . baru bace

Jaja Lee said...

Lah -_-" taknak lambat lagi ke nazri? haaha