20100702

30 dan 26,




30 June 2010, part I.

Pertama - pertama sekali , aku nak wish ulang tahun yang pertama pada kepada Cik Jaja a.k.a Blog aku neh . Sorry ye sayang i lambat wish birthday you. Ampun dipinta, i busy lah sayang.
Dah sampai setahun juga aku muntahkan macam macam benda masalah emoshit pe bagai dekat blog aku neh. Url die bunyi macam bangang sikit sebab aku create blog ni masa tengah ranap. Emo sangat lepas break up sampai delete blog sebelum ni. Apa gila emo tah minah neh sampai break up pon nak delete blog. -_-", Apa apa pon, aku harap korang dah tak menyampah baca karya gila aku. Terimaseh pada sapa yang follow blog aku yang tak seberapa neh.You guys rock!!Muaaaaahh!

30 june 2010,part II

Amik num adik neh eh. 26. Pergh berdebar betul haritu. Bangun awal gila. Siap siap.
Gerak.
26 26 26.Okay,26 giliran awak .
Okay, awak lulus. OMFG aku teruja sial.
YEAY! :D :D
Akhirnya, Alhamdulillah. Dapat jugak lesen keto.
So sekarang sapa nak hadiahkan aku Honda Civic?

10 comments:

an.afiqah said...

i'll luff karyagila k.jaja forevah <3

Jaja Lee said...

Thank you baby.
Do read my blog always :)

esumi-lynn said...

haha. baru dapat lesen kah babe? aku lagi awal dari kau lah? haha. walaupun lepas dapat lesen, tak pernah aku on the road, tapi stil... haha. :p

Jaja Lee said...

baru jek. ahha. abah aku takkasi buat before neh. sebab tu lambat.
ehee. bawak la weh. bawak aku jalan2 . hehe

esumi-lynn said...

heh. kau lagi fresh itu P. kau lah bawak aku jalan2. haha.

Jaja Lee said...

haha kau lagi seniorrr dari aku. haha

syafiqxsaifullah said...

owhhh demmm!
sorg lg kawan da punyai lesen keta.
bila aku nk dapat nehhh!
huhuhu.
btw.
congratz!
jgn kemana2. dok umah je.
nati aku post civic tuh :D

Jaja Lee said...

bila kau nak dapat? pegi amek la syafiq! haha.
aku teruja sial. sebab sumpah aku petak dan bosan gila ketika belajar memandu kereta. bosan taw tak bosan! haha. lepas jpj je terus senyum lebar balik umah weh.
hahaha post civic kaler biru ok?
:p

syaf said...

appy besday 2 u jaja karen,...lambat wish sowwy

dpt lesen???? baru dapat???? nk krete???
aku hadiah kan krete sorang jerk yer...tq

syaf said...

ja, aku dah tukar url taw..

http://uncle-syaf.blogspot.com